Menu

Als gescheiden ouders je kind missen tijdens de zomervakantie

gescheiden ouders

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie?

Waar denk je aan als je denkt aan de zomervakantie? Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen?

Je kinderen lang niet zien?

Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op vakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel erg missen weet ik uit eigen ervaring. En als de communicatie met de andere ouder niet lekker loopt dan levert alleen de afstemming van vakanties vaak al stress op.

 Je kinderen lang niet zien went nooit. Dat gemis kan ik helaas niet voor je oplossen maar ik kan je wel een paar tips geven die mij en andere ouders helpen om het makkelijker te maken voor jezelf en je kinderen. Natuurlijk deel ik ook met je hoe je als gescheiden ouder  ontspannen vakanties hebt na je scheiding.

 Kijk mijn vlog over de zomervakantie en ik wens je een ontspannen en fijne zomervakantie!

 groetjes, Yvonne, jezelfvoorelkaar.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 − = zeven

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.