Menu

Als gescheiden ouders je kind missen tijdens de zomervakantie

1 reactie
gescheiden ouders

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie?

Waar denk je aan als je denkt aan de zomervakantie? Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen?

Je kinderen lang niet zien?

Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op vakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel erg missen weet ik uit eigen ervaring. En als de communicatie met de andere ouder niet lekker loopt dan levert alleen de afstemming van vakanties vaak al stress op.

 Je kinderen lang niet zien went nooit. Dat gemis kan ik helaas niet voor je oplossen maar ik kan je wel een paar tips geven die mij en andere ouders helpen om het makkelijker te maken voor jezelf en je kinderen. Natuurlijk deel ik ook met je hoe je als gescheiden ouder  ontspannen vakanties hebt na je scheiding.

 Kijk mijn vlog over de zomervakantie en ik wens je een ontspannen en fijne zomervakantie!

 groetjes, Yvonne, jezelfvoorelkaar.nl

REACTIES

Debby - 14 jul 2019

Ik moet vandaag voor 4 weken afscheid nemen van mijn 2 mooie meisjes...en god wat heb ik het er weer moeilijk mee.. de gedachte dat ik ze 4 weken niet zie en niet hoor.. ik trooste me dat ik ze daarna zelf 4 weken zou hebben waarvan 3 hele weken vakantie periode maar ze gaan in mijn 3 weken in week 2 en 3 op vakantie met mijn moeder en tante...geweldig vinden ze dat en gun het zo ook enorm maar betekend dat ik echter maar 1 weekje zelf met ze heb voor de vakantie weer afgelopen is en school weer beginnen gaat.. hoe fijn ik het ook vind voor mijn meisjes dat ze kunnen uitkijken naar een heerlijke vakantie met oma in spanje..zoveel buikpijn heb ik zelf van het enorme gemis wat ik nu al voel en de weinige tijd die ik met mijn meisjes kan genieten.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 + = tien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.