Menu

12,5 jaar Nieuwe Stap! Wil jij meedenken over onze Volgende Stap?

12,5 jaar nieuwestap

Lieve lezers van nieuwestap.nl,

Wat een mijlpaal: al 12,5 jaar zijn we bezig om zo veel mogelijk blogs te verzamelen om jullie te voorzien van goede informatie. Scheidingsprofessionals delen hun kennis en bloggers delen ervaringen over hun eigen scheiding.

Want doordat je voor/tijdens of na je scheiding goede kennis opdoet, is de kans op een GOEDE scheiding het grootst!

Missie

En dat is onze missie: door een goede scheiding hebben de kinderen die te maken krijgen met een scheiding zo min mogelijk last van de scheiding. Kinderen van gescheiden ouders kunnen dan net zo gelukkig opgroeien als kinderen van niet-gescheiden ouders.

Met de tijd mee

Maar in de afgelopen 12,5 jaar is er natuurlijk veel veranderd in de wereld om ons heen. Wij willen mee met de tijd en hebben al veel mooie plannen voor nieuwestap.nl

Maar we zijn ook benieuwd! Wat wil jij graag zien op nieuwestap.nl? Wat vind jij belangrijk? Wat vind jij interessant en waar heb je behoefte aan? Mis je iets in de onderwerpen of in de andere dingen die we aanbieden?

Wil je met ons meedenken om Nieuwestap.nl naar de volgende 12,5 jaar te brengen? Om de impact te meten van Nieuwestap.nl en om feedback van lezers te krijgen hebben we een korte vragenlijst opgesteld, die kan je hier invullen, uiteraard volledig anoniem. Je kan ons ook mailen op info@nieuwestap.nl! Wij horen je heel graag!

Liefs Annelies en Elske

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 6 = vijftien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.