Menu

Wil jij meedenken en andere ouders in scheiding helpen?

scheiden zonder schade

Scheiden zonder schade? Gouden tips gezocht!

Nieuwestap.nl is benaderd om mee te denken over de inhoud van een inspiratieboekje voor ouders die te maken hebben met een echtscheiding. De Family Factory wil 500 gescheiden ouders spreken die kunnen vertellen hoe ze hun kinderen hebben gesteund tijdens de scheiding. Zodat anderen hiervan kunnen leren. Wil jij je verhaal delen?

Wat is jouw beste tip of advies voor ouders die hun kinderen willen steunen tijdens de roerige periode van een scheiding? Of wat had jij graag eerder willen ontdekken toen jij en je partner uit elkaar gingen? 

Onze partners van De Family Factory zijn op zoek naar verhalen voor een inspiratieboekje met geleerde lessen en praktische tips. Een boekje dus ván gescheiden ouders vóór scheidende ouders. Doe je mee? Je helpt er vele ouders en kinderen mee.

Heb jij voor scheidende ouders een gouden tip of inspirerende ervaring en heb je een paar minuten tijd om (anoniem) je verhaal op te schrijven? Je vindt meer informatie op de website van De Family Factory.

Het programma Scheiden zonder schade wordt uitgevoerd door de ministeries Justitie en Veiligheid en Volksgezondheid, Welzijn en Sport in partnerschap met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. André Rouvoet is voorzitter van het Platform Scheiden zonder Schade en ambassadeur van het programma. Doel van het programma is om de schade bij kinderen te beperken als hun ouders scheiden.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes + 8 =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.