Menu

Rust in je hoofd en lijf na relatie met narcist. Nu met speciale korting!

rust na relate met narcist

Een cliënte had me enthousiast gemaakt met haar verhalen over de rust die ze erdoor vond. Ook hoe ze zich er steeds meer door durfde uit te spreken. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat ze wegging bij de narcist in haar leven. Dat vind ik nogal wat. Ik voelde een grote ‘JA’ voor Acces Bars® waar ze over vertelde. Dat wilde ik ook ervaren. Samen met een vriendin ging ik naar een class toe. Konden we mooi op elkaar oefenen.

Wat een bijzondere ervaring

Toen ik Bars® mocht ontvangen, voelde ik enorm veel sensaties. Koude, warmte of allebei tegelijk. Tintelingen. Soms leek het of mijn lijf helemaal licht was. Ook viel ik af en toe in slaap. Na de sessie voelde ik me kilo’s lichter en enorm relaxt. Ook na een paar weken voelde ik me nog lichter, rustiger. De dingen waar ik me zorgen om maakte, waren er nog wel, maar het deed me veel minder.

Ik wilde dit doen voor mezelf en voor mijn kinderen. Toen de trainster vertelde dat het heel goed helpt bij de gevolgen van narcistisch misbruik, kwam ik erachter dat ik er nog veel meer mee kan, zoals jou helpen. Dat is toch wel heel gaaf! Je kunt het combineren met een coachtraject of alleen Bars® sessies doen. Helemaal handig als je niet zo’n prater bent of een aanvulling zoekt op je mentale herstel.

Het is een beetje raar

Bij een Bars® sessie raak ik 32 punten op je hoofd zacht aan. Dat doet van alles met je, zoals ik hierboven al beschreef. Zowel het geven als het ontvangen. “Het is een beetje raar. Het is een beetje vreemd” vertelde de trainster. “Je moet het niet willen begrijpen. Je moet het gewoon ervaren.”

Na een Bars® sessie voel je je op z’n minst heel relaxt, heb je meer ruimte en rust in je hoofd. Op z’n meest verandert het je leven. Wat mij betreft is zelfs de minste uitkomst al een grote hulp wanneer je met een narcist te maken hebt gehad.

Je hoofd ‘uitzetten’

Een narcist speelt met je hoofd. Het staat altijd ‘aan’. Je bent altijd bezig met ‘Wat gaat hij of zij nu weer doen?’ en zijn of haar stem blijft doorklinken in je hoofd. Vol kritiek en onderuithalen. Dat geeft je doorlopend stress en allerhande emotionele en lichamelijke klachten. Dit houdt je herstel tegen en de kans om weer je eigen leven te leiden.

Ook ervaren?

Met een Bars® sessie krijgt je hoofd weer rust. Dit werkt door in je lijf. Met rust of juist met het de aanzet tot nog meer heling, bijvoorbeeld het vermogen weer te voelen. Het werkt hoe dan ook door in je hele leven. Voel jij een ‘JA’ om een Bars® sessie, een Rust in je hoofd-sessie, te ervaren? Klik hier om meer te lezen en je in te schrijven. Schrijf je je in tijdens de zomermaanden juli en augustus, dan krijg je eenmalig 15 euro korting met de couponcode ‘zomerbars’. Om lekker de zomer door te komen!

Willy Sietsma

Bekijk ook de andere blogs van Willy.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 − = vijf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.