Menu

Wil jij ook graag in het belang van je kind je scheiding goed regelen?

11 reacties
Succesvol Scheiden Nederland

Als je als ouders uit elkaar gaat of gaat scheiden heb je meestal de beste intenties naar elkaar en wil je graag het belang van je kind zien als topprioriteit. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe voorkom je dat je mislukte relatie tegen je zin in toch verandert in een nare vechtscheiding waar je kind de dupe van is?

Wat zou het voor je betekenen als je tijdens en na je scheiding samen met de andere ouder je kind in harmonie kunt opvoeden? Dat jij ook weer gelukkig wordt? En dat je kind later zegt; ‘dat heb je echt goed gedaan!’ Zou dat niet geweldig zijn?

De geheime formule van een succesvolle scheiding

In het nieuwe boek van scheidingsexpert Wanda Vendrig krijg je de geheime formule van een succesvolle scheiding die 100% in het belang van je kind is. Met een groot aantal ervaringsverhalen laat zij je zien:

– Hoe jij je negatieve emoties over de scheiding kunt veranderen.
– Hoe jij ervoor zorgt dat de communicatie met de andere ouder moeiteloos verloopt.
– Hoe je een conflictsituatie verandert in een compromis.
– Hoe jij je kind de beste begeleiding geeft zodat het geen last heeft van de scheiding.
– Hoe je samen met de andere ouder in harmonie apart blijft opvoeden.
– Hoe je weer gelukkig wordt met een nieuwe partner.
– Hoe je weer gelukkig wordt met een nieuwe partner.

het belang van je kind

 

Win een exemplaar

Nieuwe Stap mag 3 exemplaren van dit boek verloten onder onze lezers. Dus wil jij hiervoor in aanmerking komen? Laat ons dan onder dit bericht weten waarom jij graag dit boek zou willen ontvangen. De winnaars worden op 18 maart bekend gemaakt.

Je kunt het boek ook bestellen bij www.succesvolscheidennederland.nl of bij bol.com.

 

Succesvol Scheiden Nederland

Wanda Vendrig

REACTIES

Joyce - 4 mrt 2019

Heel graag! Niet alleen omdat het voor alle kinderen ontzettend belangrijk is wanneer ouders op 1 lijn liggen, maar bij ons extra omdat onze kids autisme en ADHD hebben, waardoor hun leven al extra verwarrend voor hen is en ons nog een grotere uitdaging geeft. Het zou daarom extra mooi zijn om door de tips ons een beetje bij elkaar te kunnen houden.

Lena van der Plas - 4 mrt 2019

Ik zou hem heel graag willen winnen, 2 van onze 3 jongens willen liever niet naar papa, de oudste gaat helemaal niet alleen als ik door avond of nachtdienst moet werken, maar ook dan botst het enorm altijd daar mede doordat hij autistisch is en papa het moeilijk heeft met zijn gedrag. Hoop veel tips uit het boek te halen waardoor ook de oudste iets makkelijker naar papa gaat.

Profielfoto van Femke B.

Femke B. - 4 mrt 2019

Ik zou dit boek graag willen winnen! inmiddels al een tijdje terug gescheiden, maar ik kamp nog steeds wel met het verwerken, loslaten, begeleiden kinderen bij hun verdriet/verwerking, tevens het "muurtje optrekken" bij het aangaan van nieuwe contacten. Wat dat betreft kan ik wel wat tips uit dit boek gebruiken om na mijn scheiding toch wat relaxter in het leven te staan. De omstandigheden en ontrouw hebben veel met mij gedaan...

Helmar Niemeijer - 4 mrt 2019

Ja, ik zou het boek graag willen winnen! Als mediator begeleid ik ouders in het beëindigen van hun relatie als partners en het voortzetten van hun relatie als ouders. Ik doe dit werk omdat het mij enorm raakt als kinderen bagage dragen die niet van hen is: bijvoorbeeld door de (v)echtscheiding van hun ouders. Ik weet zeker dat het boek 'Het geheim van een succesvolle scheiding' bijdraagt aan het nog beter kunnen begeleiden van ouders!

Marion Ziemerink - 4 mrt 2019

Heel erg graag. Zit er nu midden in en heb 2 kids. Dus io zou het biek heel erg graag willen winnen. Hoop dat ik hier heel veel.kan uithalen voor mij en de kids

Laura - 4 mrt 2019

Ik wil ook graag kans maken! Moeder van een zoon, gescheiden en begeleidster van een lotgenotentraining voor kinderen waarvan de ouders gescheiden zijn. Ik wil het boek graag zodat ik het kan uitlenen aan klanten. Zo heb ik niet alleen deze info maar velen anderen.

Richard - 5 mrt 2019

Ik zou het goed kunnen gebruiken in mijn werk als ervaringswerker bij complexe scheidingen of beter bij dreigende complexe scheidingen..Vele ouders beseffen niet wat de gevolgen zijn als ze de strijd aangaan of een van de ouders..Gevolgen voor kinderen zijn traumatisch..

Sandra - 7 mrt 2019

Ik zou het boek ook graag winnen. Momenteel net gescheiden en co-ouderschap over de kinderen. De intentie is er echt om het zo goed mogelijk te doen voor de jongens, maar oh wat kan dat ook moeilijk zijn. Zelf heb ik ook veel emoties en lastig om dit soms aan de kant te zetten in het belang van de kinderen. Ik hoop er wel sterk uit te komen, misschien dat dit boek daarmee een duw in de goede richting kan zetten.

Monique Kivit - 7 mrt 2019

Ik zou het boek heel graag willen winnen. Alle kinderen hebben recht op twee liefdevolle ouders die ondanks dat ze niet meer samen leven wel samen het ouderschap voeren. Dit is heel moeilijk en ook bij ons is dit een hele puzzeltocht. Wellicht kan dit boek ons weer wat verder voeren op deze tocht.

lex - 9 mrt 2019

heel interessant, ik ben zelf gescheiden en merk nog steeds dat mijn kinderen er veel moeite mee hebben. Ook de omgang met mijn ex-partner en onze beide nieuwe partners, zorgt steeds voor veranderende inzichten. Ik zou best eens wat goede inzichten willen hoe hier mee om te gaan en ik wil alleen het allerbeste voor mijn kinderen, en dat zij gelukkig worden. Maar soms sluipt er toch eigen belang of andere zaken tussen waardoor dit niet goed lukt. Ik hoop hem te winnen, anders zeker op mijn verlanglijstje. mvgr Lex

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 18 mrt 2019

Beste Lena van der Plas en Richard, gefeliciteerd, jullie zijn de winnaars van het boek. Het derde exemplaar is op Facebook verloot. Sturen jullie ons even een mail met jullie postadres, dan worden de boeken opgestuurd. Alle anderen, dank voor jullie reactie! Hou de site in de gaten, we verloten regelmatig boeken. Volgende keer beter...

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 − een =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.