Menu

Álles over scheiden en gescheiden zijn

Nieuwe Stap eerste hulp bij scheiden

De zomervakantie heeft ons weer nieuwe inspiratie gegeven en doen besluiten om onze focus te verbreden; wij richten ons vanaf nu niet langer alleen op Eerste hulp NA scheiding, maar ook op Eerste hulp BIJ scheiding. Het blijkt steeds weer dat Nieuwe Stap ook interessant is voor mensen die midden in een echtscheiding zitten of zich daarop aan het oriënteren zijn. Misschien geldt dat ook voor jou.

Ons doel is om mensen op een zo positief mogelijke manier door hun scheiding te loodsen en ze te inspireren daarna een Nieuwe Stap te zetten. Je zal vanaf nu dus meer blogs tegenkomen die interessant zijn als je gaat scheiden en het scheidingsproces zelf. Maar we blijven natuurlijk ook aandacht besteden aan de periode na een scheiding.

Om je beter op de hoogte te houden van al ons nieuws gaan we wekelijks een Mail Magazine versturen. Als jij je in het verleden al voor de Nieuwsbrief hebt aangemeld, ontvang je vanaf nu automatisch het Mail Magazine. Heb je dat nog niet gedaan, dan nodigen wij je graag uit om je nu alsnog (gratis) aan te melden.

Wil je jouw ervaringen delen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten? Of wil je simpelweg kijken wat er zoal leeft? Word dan gratis lid van onze Community. Je kan je profiel zo beperkt houden, of zo uitgebreid maken, als je zelf wilt. Een gebruikersnaam is genoeg, je emailadres wordt niet zichtbaar. Maar je kan er ook voor kiezen om foto´s te uploaden en meer informatie te delen met andere leden. Meld je hier vrijblijvend aan.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 + vier =

EN NOG MEER:

Dag van de Scheiding

11 sep 2015
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.