Menu

Checklist Scheiding, waar moet je allemaal aan denken?

checklist voor een scheiding

Bij een scheiding komt héél veel kijken. Het raakt (bijna) alle facetten van je leven en in deze emotionele periode is het heel moeilijk om het overzicht te verkrijgen én te bewaren. In het boek “Scheiden voor dummie’s” van Erik Beckers, dat in oktober 2013 is uitgekomen, staat een uitgebreide checklist scheiding opgenomen waar je allemaal tegenaan loopt of kan lopen tijdens deze periode. Het varieert van het feitelijke scheidingsproces, het juridische gedeelte en niet te vergeten je eigen emotionele proces. Wij hebben een (kleine) bijdrage geleverd aan het boek en kunnen je dus de beschikking geven over de zeer uitgebreide Checklist Scheiding Doe er je voordeel mee!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


negen − 5 =

Vlog

Waarom is het voorbij? Waarom wil hij of zij scheiden? Wat is er mis gegaan? Deze vragen komen vaak voorbij bij scheidingscoach Roos Boer. Ze vlogt erover: Scheidingscoach Succesvol ScheLees verder > Waarom wil zij scheiden?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk