Menu

Nieuwe Stap Night, gratis workshop

0 comments
begeleidt gescheiden vaders en gescheiden moeders

Er komt weer een Nieuwe Stap Night aan! Op donderdag 28 november aanstaande in Amsterdam. Dit keer organiseren wij in samenwerking met familiepsycholoog Dave Niks een workshop/borrel avond. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

– Rolverwarring, wie/wat ben ik nu allemaal? Vader, stiefvader, moeder, stiefmoeder, opvoeder, co-ouder, de (nieuwe) partner van, mede-opvoeder… Wellicht prettig om hier eens wat meer duidelijkheid in te creëren.

– Hoe ga je om met je kinderen als het gaat om het fenomeen ‘compensatie’? Verwen je de kinderen extra als ze bij jou zijn? Vind je dat je iets goed te maken hebt? Zullen ze het dan leuker vinden? Goed om te weten ‘wat’ je doet als het om dit thema gaat en vervolgens, en vooral, ‘waarom ‘ je dit doet.

Heb jij andere vragen of dingen waar je tegenaan loopt, laat het ons weten! De workshop zal interactief zijn. Je kan vooraf per mail, info@nieuwestap.nl, of op de avond zelf ook andere thema’s inbrengen.

De avond is niet alleen voor leden van onze community, hoewel het natuurlijk wel een leuke gelegenheid is om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Ben jij nog geen lid, maar vind je het leuk om te lezen wat de andere leden bezig houdt en/of om jouw ervaringen te delen? Wordt dan gratis lid van onze community.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 + = negen

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.