Menu

Nieuwe Stap Night, gratis workshop

0 comments
begeleidt gescheiden vaders en gescheiden moeders

Er komt weer een Nieuwe Stap Night aan! Op donderdag 28 november aanstaande in Amsterdam. Dit keer organiseren wij in samenwerking met familiepsycholoog Dave Niks een workshop/borrel avond. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

– Rolverwarring, wie/wat ben ik nu allemaal? Vader, stiefvader, moeder, stiefmoeder, opvoeder, co-ouder, de (nieuwe) partner van, mede-opvoeder… Wellicht prettig om hier eens wat meer duidelijkheid in te creëren.

– Hoe ga je om met je kinderen als het gaat om het fenomeen ‘compensatie’? Verwen je de kinderen extra als ze bij jou zijn? Vind je dat je iets goed te maken hebt? Zullen ze het dan leuker vinden? Goed om te weten ‘wat’ je doet als het om dit thema gaat en vervolgens, en vooral, ‘waarom ‘ je dit doet.

Heb jij andere vragen of dingen waar je tegenaan loopt, laat het ons weten! De workshop zal interactief zijn. Je kan vooraf per mail, info@nieuwestap.nl, of op de avond zelf ook andere thema’s inbrengen.

De avond is niet alleen voor leden van onze community, hoewel het natuurlijk wel een leuke gelegenheid is om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Ben jij nog geen lid, maar vind je het leuk om te lezen wat de andere leden bezig houdt en/of om jouw ervaringen te delen? Wordt dan gratis lid van onze community.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− drie = 6
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wanneer er iemand vreemdgaat, heeft dat een heel groot effect op je relatie. Er is veel pijn en verdriet bij de verwerking van het vreemdgaan. En gaat je relatie dit overleven? Maar ongeacht of je relatie het overleeft, is het heel belangrijk om samen de pijn en het verdriet onder ogen te zien en aan Lees verder > vreemdgaan wat doet dat met je relatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.