Menu

Nieuwe Stap Night met Barry Atsma, bestel NU je kaarten.

0 comments

Wij zijn jarig en geven een feestje! In januari zijn wij een jaar online. Dat vieren wij op donderdag 31 januari aanstaande van 19.00 tot 23.00 uur in restaurant De Rechtbank (what’s in a name) in Utrecht. In deze prachtige sfeervolle ruimte zal Petra Vollinga, schrijfster van het Grote Co-ouder Doe Boek, Barry Atsma interviewen over zijn leven als Single Dad. Ook voor het publiek is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan Barry over zijn leven als gescheiden vader.

Tijdens de gezellige borrel er omheen kan je als je wilt nuttige informatie oppikken of je laten inspireren. Verschillende partners van Nieuwe Stap zullen een actieve bijdrage leveren aan de avond. Denk bijvoorbeeld aan een spoedcursusje klussen, een flitstraining financiën of tips van een kindercoach. Laat je op ideeën brengen door interieur moodboards, reissuggesties of persoonlijke kleurenadviezen. Maar ook juridische vragen en alimentatievraagstukken kunnen aan bod komen. Verder zal stichting Villa Pinedo een bijdrage leveren. Dit alles in een hele informele sfeer. Je hoeft je niet vooraf voor bepaalde onderdelen in te schrijven. Tijdens een gezellig avondje uit is het natuurlijk ook gewoon leuk om mensen te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten.

De toegangskaarten kosten € 15 – inclusief een glas Prosecco en koffie en thee – maar voor leden van onze community bedragen de kosten € 12,50. Ben je nog geen lid van onze community, meld je gratis aan. Deel dit met je vrienden, sterker nog, neem ze mee!

Schrijf je nu snel in voor deze inspirerende avond uit! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@nieuwestap.nl of laat een bericht achter op het Forum. Je ontvangt dan van ons per mail een factuur, die je via iDEAL kan betalen. De factuur is je toegangsbewijs.

Nieuwe Stap Night Barry Atsma

Datum: donderdag 31 januari 2013 – van 19 tot 23 uur

Locatie: De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14 in Utrecht

www.de-rechtbank.nl

Leuk om je op de Nieuwe Stap Night te ontmoeten!

Elske en Annelies

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 × vier =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.