Menu

Nieuwe Stap Night met Barry Atsma, bestel NU je kaarten.

0 comments

Wij zijn jarig en geven een feestje! In januari zijn wij een jaar online. Dat vieren wij op donderdag 31 januari aanstaande van 19.00 tot 23.00 uur in restaurant De Rechtbank (what’s in a name) in Utrecht. In deze prachtige sfeervolle ruimte zal Petra Vollinga, schrijfster van het Grote Co-ouder Doe Boek, Barry Atsma interviewen over zijn leven als Single Dad. Ook voor het publiek is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan Barry over zijn leven als gescheiden vader.

Tijdens de gezellige borrel er omheen kan je als je wilt nuttige informatie oppikken of je laten inspireren. Verschillende partners van Nieuwe Stap zullen een actieve bijdrage leveren aan de avond. Denk bijvoorbeeld aan een spoedcursusje klussen, een flitstraining financiën of tips van een kindercoach. Laat je op ideeën brengen door interieur moodboards, reissuggesties of persoonlijke kleurenadviezen. Maar ook juridische vragen en alimentatievraagstukken kunnen aan bod komen. Verder zal stichting Villa Pinedo een bijdrage leveren. Dit alles in een hele informele sfeer. Je hoeft je niet vooraf voor bepaalde onderdelen in te schrijven. Tijdens een gezellig avondje uit is het natuurlijk ook gewoon leuk om mensen te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten.

De toegangskaarten kosten € 15 – inclusief een glas Prosecco en koffie en thee – maar voor leden van onze community bedragen de kosten € 12,50. Ben je nog geen lid van onze community, meld je gratis aan. Deel dit met je vrienden, sterker nog, neem ze mee!

Schrijf je nu snel in voor deze inspirerende avond uit! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@nieuwestap.nl of laat een bericht achter op het Forum. Je ontvangt dan van ons per mail een factuur, die je via iDEAL kan betalen. De factuur is je toegangsbewijs.

Nieuwe Stap Night Barry Atsma

Datum: donderdag 31 januari 2013 – van 19 tot 23 uur

Locatie: De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14 in Utrecht

www.de-rechtbank.nl

Leuk om je op de Nieuwe Stap Night te ontmoeten!

Elske en Annelies

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− drie = 2
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.