Menu

Dagboek van Iris, Voorstelrondje

voorstel rondje nieuwe liefde

voorstel rondje nieuwe liefde

In verband met een familiefeestje van mijn ex-wederhelft, waren de kinderen afgelopen week een weekend extra bij hun vader. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het soms best lekker vind om even een paar dagen ‘kindloos’ te zijn. Maar meerdere weekenden achter elkaar vind ik bijzonder saai.

Gelukkig is er momenteel nog een leuk iemand waarmee ik mijn vrije uurtjes kan doorbrengen… En aangezien deze leuke persoon toevallig ook vrij had in zijn agenda, is het achteraf toch een ontzettend leuk weekend geworden!

Wat begon met een wijntje en een biertje op het terras, eindigde in een ouderwetse stapavond. Samen op de fiets van kroeg naar kroeg. Voelde me even weer 18 jaar… De ochtend erna was dit helaas eerder 58 jaar, maar zelfs dat mocht de pret niet drukken! We hebben ontzettend gelachen en onszelf gedragen als 2 pubers. Wat is het toch heerlijk om soms even de boel de boel te laten.

Uiteraard zijn we tijdens ons stapavondje ook enkele bekenden tegengekomen. En dan is het toch een beetje lastig om met een nieuwe man een kroeg binnen te komen. Op bepaalde momenten kun je dan echt niet meer om voorstellen heen! Best raar… maar stiekem ook ontzettend leuk!

Maar met het voorstelrondje in de kroeg, zijn we onverwachts ook in een volgende fase beland. Want het kan niet dat mijn nieuwe liefde bij vrienden en kennissen al bekend is en vervolgens bij mijn kinderen nog niet. We hebben dus besloten om volgend weekend zowel zijn als mijn kinderen in te lichten..

Heel voorzichtig wil ik het nieuws gaan brengen. Uiteraard niet in gezelschap van M. maar enkel en alleen met de kinderen. Op van de zenuwen ben ik nu al! Ik wil zo graag dat ze het goed oppakken… Maar eigenlijk verwacht ik dat niet. Want hoe kun je nu van een 12 en 9 jarige verwachten dat ze staan te springen als hun moeder vertelt dat ze een nieuwe liefde heeft?

 

 

 

 

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


een + = 8

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.