Menu

Dagboek van Iris, Voorstelrondje

voorstel rondje nieuwe liefde

voorstel rondje nieuwe liefde

In verband met een familiefeestje van mijn ex-wederhelft, waren de kinderen afgelopen week een weekend extra bij hun vader. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het soms best lekker vind om even een paar dagen ‘kindloos’ te zijn. Maar meerdere weekenden achter elkaar vind ik bijzonder saai.

Gelukkig is er momenteel nog een leuk iemand waarmee ik mijn vrije uurtjes kan doorbrengen… En aangezien deze leuke persoon toevallig ook vrij had in zijn agenda, is het achteraf toch een ontzettend leuk weekend geworden!

Wat begon met een wijntje en een biertje op het terras, eindigde in een ouderwetse stapavond. Samen op de fiets van kroeg naar kroeg. Voelde me even weer 18 jaar… De ochtend erna was dit helaas eerder 58 jaar, maar zelfs dat mocht de pret niet drukken! We hebben ontzettend gelachen en onszelf gedragen als 2 pubers. Wat is het toch heerlijk om soms even de boel de boel te laten.

Uiteraard zijn we tijdens ons stapavondje ook enkele bekenden tegengekomen. En dan is het toch een beetje lastig om met een nieuwe man een kroeg binnen te komen. Op bepaalde momenten kun je dan echt niet meer om voorstellen heen! Best raar… maar stiekem ook ontzettend leuk!

Maar met het voorstelrondje in de kroeg, zijn we onverwachts ook in een volgende fase beland. Want het kan niet dat mijn nieuwe liefde bij vrienden en kennissen al bekend is en vervolgens bij mijn kinderen nog niet. We hebben dus besloten om volgend weekend zowel zijn als mijn kinderen in te lichten..

Heel voorzichtig wil ik het nieuws gaan brengen. Uiteraard niet in gezelschap van M. maar enkel en alleen met de kinderen. Op van de zenuwen ben ik nu al! Ik wil zo graag dat ze het goed oppakken… Maar eigenlijk verwacht ik dat niet. Want hoe kun je nu van een 12 en 9 jarige verwachten dat ze staan te springen als hun moeder vertelt dat ze een nieuwe liefde heeft?

 

 

 

 

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× zes = 36
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.