Menu

Dating tips voor de gescheiden man

Dating voor gescheiden mannen

Wanneer je een scheiding hebt doorgemaakt of er midden in zit, dan wordt je emotioneel alle kanten op geslingerd. Pas na een tijdje ga zien dat je verschillende fases doormaakt. De eerste fase is ongeloof en misschien zelfs ontkenning. Pas daarna ben je klaar de verwerking. Je wilt zaken een plek kunnen geven en je wilt begrijpen wat er is gebeurd, je wilt meer zelfinzicht zodat je dit nooit meer hoeft te overkomen.

In deze fase worden alle praktische zaken geregeld en begin je met de eerste stappen om je leven opnieuw vorm te geven. Dit zijn fases die allemaal veel van een mens vergen en het is dan ook geen wonder dat je hoofd niet direct staat bij daten. Toch is het op een gegeven moment weer tijd om vooruit te kijken. Je wilt je verleden niet in de weg laten staan van je geluk dat je vandaag, of in de toekomst, kunt ervaren.

Je kunt het weer aan of je staat er weer voor open, maar je beseft: ik moet het zelf doen, de verantwoordelijkheid voor mijn geluk ligt bij mij. En dan begin je het te zien. Er ZIJN nog steeds genoeg vrouwen die vol verlangen zitten te wachten op een nieuwe man! Als je op dat punt bent aanbeland dan is dit artikel voor jou. Wie ben ik en wat is mijn advies aan jou als gescheiden man?

Lees het boek: Het Geheim van Aantrekkingskracht

We stellen jullie voor aan een: Datingcoach die dating tips en praktijktrainingen geeft aan mannen

Begin Met Zoveel Mogelijk Vrouwen Te Daten En de beste manier om te herstellen van een scheiding is om te beginnen om met zoveel mogelijk vrouwen te gaan daten. Dit kan moeilijk zijn vooral als je net een lang huwelijk achter de rug hebt of als er kinderen in het spel zijn. Als je een lange tijd met iemand getrouwd bent geweest, zou je je GEÏNTIMIDEERD kunnen voelen als je op zoek gaat naar een nieuwe vrouw. Je hebt waarschijnlijk al een tijd niet mee gedate. Je bent ouder en je voelt je waarschijnlijk niet meer zo aantrekkelijk als je ooit was. Daarnaast ben je bang om afgewezen te worden door een vrouw. Nou, maak je geen zorgen.

Daten Na Een Scheiding Is Makkelijker Dan Je Denkt Laat allereerst je leeftijd geen factor spelen. Als je al een man op leeftijd bent, dan is de enige persoon die echt van invloed is, jezelf en je manier van DENKEN. Probeer het juist als iets POSITIEFS te zien in plaats van iets negatiefs. Oudere mannen hebben meer ervaring en zijn beter in staat om voor hun partner te zorgen. Begrijp dat je direct kunt beginnen om leuke vrouwen te ontmoeten. Je HOEFT niet naar een bar, club of discotheek te gaan zoals je dat misschien deed toen je jonger was.

Je Kunt Overal Leuke Vrouwen Ontmoeten Ja, je kunt overal leuke vrouwen ontmoeten! Als je nog steeds een beetje geïntimideerd voelt om opnieuw te gaan daten, dan kun je beginnen om vrouwen te ontmoeten via online datingsites. Online datingsites zijn geweldige plekken om weer te beginnen met daten, omdat alle vrouwen daar juist iemand WILLEN ontmoeten. Daarnaast tref je er veel gescheiden vrouwen aan of vrouwen die al kinderen hebben, zodat ze een connectie hebben met waar jij vandaan komt. Als je zelf kinderen hebt en weer nieuwe vrouw wilt ontmoeten, wees dan niet BANG om het te doen. Je verraad niemand als je je leven weer wilt oppakken en gelukkig probeert te zijn. Maar wanneer je weer gaat daten moet rekening houden met het feit dat je kinderen hebt. Vertel haar DIRECT dat je kinderen hebt. Sommige vrouwen zullen het een probleem vinden maar de meeste niet. Het is het beste om hier zo VROEG mogelijk achter te komen.

Praat niet over je gevoelens voor je ex-vrouw, ongeacht hoeveel je nog van haar houdt of hoeveel je haar haat. Hoe jij over je ex praat weerspiegelen naar haar hoe je over haar zou kunnen praten. Wees POSITIEF over je ex-vrouw, en laat de vrouw waarmee je date weten dat je het beste met haar voor hebt.

Voel ook niet de behoefte om teveel te praten over je carrière, je mooie auto of over hoeveel geld je verdient. Het zal GEEN indruk op haar maken en juist averechts werken. Probeer er juist achter te komen wie ze werkelijk is. Vrouwen willen weten of een man echt geïnteresseerd in ze of alleen maar uit zijn op avondje seks. En het vinden van een goede partner is alleen maar mogelijk als je echt de persoon leert KENNEN.

Daten na een scheiding kan heel leuk zijn – vooral na een pijnlijke relatie. Je zult in staat zijn om weer  nieuwe en spannende vrouwen te ontmoeten. Vrouwen die je weer kracht zullen geven om te genieten van het leven. Het belangrijkste is om te voorkomen dat je ANGST of ONZEKERHEID je beletten om weer te gaan daten. Wees niet bang om weer te gaan daten na een scheiding. Hoe eerder je ermee begint, hoe eerder je weer een geweldige vrouw zult ontmoeten waarmee je weer nieuwe en spannende avonturen zult beleven.

Heb jij nog goede tips om te daten na een scheiding? zo ja, deel deze dan met ons. Jouw reactie is belangrijk om elkaar te kunnen inspireren en motiveren.

www.attractiongym.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 × vijf =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.