Menu

De beste manier om je ex terug te krijgen. Wat je dan NIET moet doen!

de beste meneer om je ex terug te krijgen

Je hebt liefdesverdriet, je hart is gebroken. Je weet niet wat je met jezelf moet beginnen. Je bent verdrietig, je mist je partner die nu je ex is, je wilt je ex terug. Hoe uitzichtloos jouw situatie ook lijkt te zijn, om een break-up ongedaan te maken moet je je aan een aantal regels houden. Lees nu wat je niet moet doen als je je ex terug wilt. 

Je ex volgen op Facebook en/of Instagram

Zie 6 weken af van social media. Je voelt je niet beter als je ziet hoeveel plezier je ex heeft met zijn vrienden of nieuwe geliefde. Als je afstand neemt en je ex niet lastig valt is de kans veel groter dat hij/zij je ook mist en misschien weer bij je terug komt 

Je ex een appje sturen 

Het beste is het telefoonnummer van je ex te wissen, om te voorkomen dat je een appje stuurt. Als je je ex mist, je eenzaam voelt kun je in de verleiding komen een wanhopig, zielig appje te sturen. Denk eraan dat je ex niet zit te wachten op een relatie met iemand die hopeloos en radeloos is.

Geen seks met vrienden van je ex

Je wilt jezelf niet vernederen, ga dus niet met vrienden van je ex naar bed gaat. Als je het wel doet, krijg je je ex zeker nooit meer terug.

Stalk je ex nooit

Ga nooit naar de straat waar je ex woont of werkt. Je geeft hem of haar een onveilig gevoel en jezelf een hoop stress. 

Bel je ex nooit als je gedronken hebt

Alcohol zorgt ervoor dat alle remmen los gaan. Stel je voor dat jij gebeld wordt door je ex met een slok op. Walgelijk toch?! Bespaar je deze kater en vergeet niet, je kunt je glaasje op telefoontje nooit meer terug draaien.

Wraak nemen op je ex

Met elke wraakactie geef je je ex een bevestiging dat het beter is dat jullie relatie beëindigd is. Je ex is er dan van overtuigd dat jullie niet voor elkaar bestemd zijn en alleen maar blij dat jullie niet meer bij elkaar zijn.

Stuur nooit een mailtje 

Je ex terug willen en liefdesverdriet is een akelig gevoel, je wilt dit gevoel niet, je wilt je ex terug en je gelukkig voelen. Als je het niet kunt laten je ex te e-mailen en te smeken of spijt te betuigen. Schrijf dan een e-mail maar verzend je mailtje niet. Sla alle mailtjes op en lees ze over 6 weken, misschien wil je je ex dan niet eens meer terug en ben je blij dat je ze niet verzonden hebt.

Plak overal een groot vel papier met daarop onderstaande  tekst 

If you love someone, set them free. If they come back they’re yours; if they don’t they never were.

Als je van iemand houdt, laat hen dan vrij. Als ze terugkomen, zijn ze van jou; zo niet, dan zijn ze dat nooit geweest.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 × = zesenvijftig
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.