Menu

Een arm om me heen, gedicht van Femke

5 reacties
alleen tijdens corona

Soms heb ik het zo nodig. Een arm om me heen. Het gevoel dat er van me gehouden wordt. Het lijkt in deze dagen, een nog groter fysiek tekort. Het lijkt alsof mijn emoties het even niet dragen.

Alsof extra hard binnenkomt hoe de omstandigheden zijn. Ondanks dat ik me verder gezond voel. Voelt het emotioneel even verre van fijn. Misschien is er iemand die voelt wat ik bedoel.

Wellicht komt het zo hard binnen omdat ik altijd alles wel in mijn eentje doe. Uitstraal dat ik het allemaal wel red. Maar weet je soms is het gewoon klote. En wil je beschermende armen of een grote knuffelbeer in bed.

Juist in omstandigheden waarin je daarin ineens wordt beperkt. Voelt het als sensitief en gevoelig persoon, dat emoties en het gemis extra worden versterkt. Want ‘gewoon’ is niet meer gewoon.

Dat je aandacht, liefde, genegenheid, misschien wel meer nodig hebt dan ooit is geweest. Dat je je wil vastklampen aan zeker- en veiligheid. Want dat geeft een goed gevoel aan lichaam en geest.


Femke❤

Lees ook de andere blogs van Femke.

REACTIES

Petra - 29 mei 2020

Spot on!

Kevin - 2 jun 2020

Klopt helemaal met wat ik nu voel en meemaak 😔

Anoniem - 13 jun 2020

Zo herkenbaar! Af en toe een golf van eenzaamheid

Roger - 23 jul 2020

Hoi hoi, Femke het geen jij hier beschrijft kan ik mij precies in terug vinden! Ook ik voor de strijd in mijn uppie. En het begint echt een heel zwaar proces te worden en heb daarbij iemand nodig die mij echt begrijpt! Miss kun jij ook je voordeel halen uit een goed gespreks partner? Hoop dat ik een reactie mag terug ontvangen?

    Profielfoto van Nieuwe Stap

    Nieuwe Stap - 23 jul 2020

    Hi Roger, een tip: je kan lid worden van ons forum Daar kom je in contact met vele gesprekspartners.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


6 + = acht
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.