Menu

Een kerstwens en liefs van ons

Lieve lezer, zit jij midden in de ellende en zie je als een berg op tegen de komende 2 weken? We wensen je dan veel sterkte en nodigen je uit om wat van de vele mooie tips te lezen die we, samen met onze bloggers en partners, de afgelopen weken (en jaren) hebben gepost, om je te helpen op een zo prettig mogelijke manier door de dagen heen te komen.

Of heb jij je kersttrui al klaar liggen en verheug je je enorm op de komende weken, ondanks alle lockdown/booster/omnikron perikelen? 

Hoe dan ook, wij wensen je van harte fijne feestdagen en alle goeds voor 2022!

En, we beloven dat wij ook komend jaar weer ons best blijven doen om het allemaal net iets makkelijker voor je te maken, door iedere dag weer herkenbare verhalen en nuttige informatie met je te delen.

Ken jij ons Forum al? Meld je gewoon gratis en anoniem aan, je bent niet alleen!

Liefs Annelies en Elske

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 − = een
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Heel vaak geven stellen aan dat de communicatie, of het gebrek daaraan, de reden is dat ze uit elkaar gaan. Wat is nu precies de communicatie en hoe kun je ervoor zorgen dat de communicatie verbetert? Marloes van den Heuvel info@marloesvdheuvel.nLees verder > communicatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.