Menu

Een kerstwens en liefs van ons

Lieve lezer,

“The most beautiful time of the year”, de kerstliedjes horen we al weken op de radio. Maar is het wel de mooiste tijd van het jaar?

Want als je net in de rollercoaster zit die echtscheiding heet, is de kans groot dat je als een berg opziet tegen de komende weken.

Wij hebben intussen heel veel blogs en mooie tips voor je verzameld waardoor je van de feestdagen tóch wat moois kan maken. De basistip is: verwen jezelf! Zoek een mooie serie uit of pak een glaasje wijn, organiseer een spelletjes-pyjamadag met de kinderen of zoek oude vrienden op. Probeer in ieder geval lief te zijn voor jezelf en degenen om je heen.

We wensen je in ieder geval hele fijne, relaxte dagen en alle goeds voor 2024!

We staan de komende weken even in de relax-stand dus het kan wat langer duren voordat je reactie krijgt op je mail of je vraag.

En, we beloven dat wij ook komend jaar weer ons best blijven doen om het allemaal net iets makkelijker voor je te maken, door iedere dag weer herkenbare verhalen en nuttige informatie met je te delen.

Ken jij ons Forum al? Meld je gewoon gratis en anoniem aan, je bent niet alleen!

Liefs Annelies en Elske

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 + = vier
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.