Menu

Gedicht van I-Pat, een vader die zijn kinderen mist

6 reacties
vader mist kinderen

Papa

Papa, ben je daar?
Papa, waarom wil je niet met me komen spelen?
Kan het je niets schelen, dat je mij zo weinig ziet?
Waarom ben je er niet?

Is er niets dat je tegen mij wil zeggen?
Ik weet, jij hebt ook heel veel pijn.
En ik weet, jij mist mij ook heel erg.
Maar ik heb je nodig papa, ik wel.

Papa, als je buiten staat, laat me dan iets weten.
Je bent zo ver weg en ik vind dat niet goed.
Het gaat goed met mij en met mijn broertje, maar we missen jou.
Papa, weet jij al waarom wij niet meer samen zijn?
Is jou al verteld waarom ik niet naar jou toe mag?
Gaat het wel goed met je, pap?

Kijk papa, we hebben hetzelfde haar en dezelfde ogen.
Het is bijna mijn verjaardag, kom jij dan ook?
Als je komt pap, wil je dan even blijven?
Blijf alsjeblieft, al is het maar een dag.

I-Pat: Vader van twee kinderen, regio Rotterdam, analoge man in een digitale wereld, beland in vechtscheiding, blogt recht uit het Rotterdamse hart.

Lees ook de andere blogs van I-Pat.

REACTIES

Ed - 31 mei 2021

Erg mooi. Ik zie hierin de pijn van een vader en een kind. Hou vol!

Marcel - 3 jun 2021

ik zit er midden in brok in me keel en tranen over me wangen zo waar

    I-pat - 3 jun 2021

    Hoi Marcel, Ik zit er ook middenin, voor mij hetzelfde. Toen ik opschreef, maar ook als ik het teruglees. Er moet echt iets gebeuren in ons land. Ouderverstoting moet hard aangepakt worden. Maar waar kunnen we terecht? Het blijft lastig.

Zoekende - 3 jun 2021

Die raakt...tranen springen me eruit..

    I-Pat - 4 jun 2021

    Dank je wel Zoekende.... Mij ook nog steeds, iedere keer dat ik het lees

Sander - 20 sep 2021

Daar word ik even stil van. Dat is precies wat ik door maak .heb 2 dochtertjes en al jaar niet gezien .

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


5 − = twee
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.