Menu

Kinderwens

babywens gescheiden vader

babywens gescheiden vader

Hij wilde al zijn hele leven kinderen, maar het kwam er niet van. In zijn 16-jaar-durende relatie, wilde zij niet echt en leefden ze als DINKY’s een druk leven. Omringd door veel anderen die (nog) niet aan kinderen begonnen, leken ze een model stel. Maar thuis was het minder leuk. Een verschraalde relatie waar de negativiteit steeds meer hoogtij vierde.

Uiteindelijk verliet zij hem voor een ander. En…. het deed hem niets. Toen hij dat met een vriend deelde, opperde de vriend dat ie daar maar eens hulp bij moest zoeken. Gelukkig zag hij in dat het niets-voelen misschien toch niet helemaal in de haak was. En ook omdat hij al jaren worstelde met vroegtijdige ejaculatie, zocht hij het in een lichamelijke hoek. Haptonomie en tantra. En het werkte. Hij begon te voelen, langzaam maar duidelijk. En het smaakte naar meer. Tijdens een tantra-introductie week van het Centrum voor Tantra Amsterdam ontmoette hij een vrouw die graag met hem de liefde wilde oefenen. Dat was geweldig……… maar, ook daar kwamen geen kinderen van. Ze had er al drie en het hoofdstuk ‘kinderen krijgen’ was afgerond.

In al die frisse openheid was daar ineens de mogelijkheid om een hele nieuwe stap te zetten. Eén die nog niet veel mensen voor hem gezet hadden, één die veel weerstand opriep bij de omgeving en niet meteen over rozen ging , maar hij ging ervoor. Er meldde zich een wensmoeder, een vrouw die een kind wilde krijgen met een man die ook echt vader wilde zijn en niet de verbintenis van een vaste relatie zocht. Ze leerden elkaar kennen, schreven een intentieverklaring en raakten zwanger. Twee wensen werden vervuld, een liefdevolle relatie en de aanstaande geboorte van zijn kind.

Om die twee nieuwe realiteiten elkaar te laten ontmoeten in zijn leven, is er nog veel meer nodig. Vooral veel liefde, toewijding , standvastigheid en het besef dat er met een nieuw leven niet gesold mag worden. De reis is begonnen, hij staat nog helemaal aan het begin, maar de horizon is duidelijk te zien. Nu is het zaak koers te houden.

 

Op 7 september 2012 start er weer een nieuwe ‘scheidingsrouwgroep’. Een therapiegroep c.q. training die erop gericht is de deelnemers het gereedschap en de ervaring mee te geven, die het hun mogelijk maakt hun scheiding te verwerken.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


acht − = 2

Vlog

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie? Waar denk je aan als je denkt aan de zomervakantie? Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen? Je kinderen lang niet zien? Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op vakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel Lees verder > gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk