Menu

Kinderwens

babywens gescheiden vader

Hij wilde al zijn hele leven kinderen, maar het kwam er niet van. In zijn 16-jaar-durende relatie, wilde zij niet echt en leefden ze als DINKY’s een druk leven. Omringd door veel anderen die (nog) niet aan kinderen begonnen, leken ze een model stel. Maar thuis was het minder leuk. Een verschraalde relatie waar de negativiteit steeds meer hoogtij vierde.

Uiteindelijk verliet zij hem voor een ander. En…. het deed hem niets. Toen hij dat met een vriend deelde, opperde de vriend dat ie daar maar eens hulp bij moest zoeken.

Gelukkig zag hij in dat het niets-voelen misschien toch niet helemaal in de haak was. En ook omdat hij al jaren worstelde met vroegtijdige ejaculatie, zocht hij het in een lichamelijke hoek. Haptonomie en tantra. En het werkte.

Hij begon te voelen, langzaam maar duidelijk. En het smaakte naar meer. Tijdens een tantra-introductie week van het Centrum voor Tantra Amsterdam ontmoette hij een vrouw die graag met hem de liefde wilde oefenen. Dat was geweldig……… maar, ook daar kwamen geen kinderen van. Ze had er al drie en het hoofdstuk ‘kinderen krijgen’ was afgerond.

In al die frisse openheid was daar ineens de mogelijkheid om een hele nieuwe stap te zetten. Eén die nog niet veel mensen voor hem gezet hadden, één die veel weerstand opriep bij de omgeving en niet meteen over rozen ging , maar hij ging ervoor.

Er meldde zich een wensmoeder, een vrouw die een kind wilde krijgen met een man die ook echt vader wilde zijn en niet de verbintenis van een vaste relatie zocht. Ze leerden elkaar kennen, schreven een intentieverklaring en raakten zwanger. Twee wensen werden vervuld, een liefdevolle relatie en de aanstaande geboorte van zijn kind.

Om die twee nieuwe realiteiten elkaar te laten ontmoeten in zijn leven, is er nog veel meer nodig. Vooral veel liefde, toewijding , standvastigheid en het besef dat er met een nieuw leven niet gesold mag worden. De reis is begonnen, hij staat nog helemaal aan het begin, maar de horizon is duidelijk te zien. Nu is het zaak koers te houden.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 × zeven =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wanneer er iemand vreemdgaat, heeft dat een heel groot effect op je relatie. Er is veel pijn en verdriet bij de verwerking van het vreemdgaan. En gaat je relatie dit overleven? Maar ongeacht of je relatie het overleeft, is het heel belangrijk om samen de pijn en het verdriet onder ogen te zien en aan Lees verder > vreemdgaan wat doet dat met je relatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.