Menu

Ook dat nog, Valentijnsdag! Wees lief voor jezelf!

gescheiden en nu valentijnsdag

Alsof je je nog niet ellendig genoeg voelt, lekker zo’n dag vol romantische toespelingen. Vind jij ook het allerergst van die hele Valentijns ongein, de meelevende reacties van mensen om je heen?

Alsof Valentijnsdag vorig jaar zo’n doorslaand succes was toen de wens om te gaan scheiden nog niet eens was uitgesproken.

Alsof je ex überhaupt ooit zonder porren op V-day een romantische actie heeft ondernomen.

Alsof je zelf niet altijd op het laatste moment dacht, shit waar haal ik een kadootje vandaan, dat in ieder geval de indruk wekt dat ik het met zorg en aandacht heb uitgezocht.

Alsof je echt blij was met die calorierijke afgezaagde doos chocola/dat belachelijke beertje (hoezo een beertje?)/dat knellende rode setje/die veel te zoete aftershave…

Mocht je desondanks overvallen worden door een melancholisch gevoel bij het zien van de zoveelste uiting van romantiek, denk dan eens aan alle Nieuwe Stappen die je sinds de vorige V-day hebt gezet als alleenstaande!

En is dit niet afdoende, verwen jezelf dan met een passend setje, een prikkelende aftershave, een doos chocola of, als je daar echt happy van wordt, desnoods een beertje. Je hebt het verdiend.

Wees lief voor jezelf!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 × = twaalf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.