Menu

Ook dat nog! Valentijnsdag!

gescheiden en nu valentijnsdag

Alsof je je nog niet ellendig genoeg voelt, lekker zo’n dag vol romantische toespelingen. Vind jij ook het allerergst van die hele Valentijns ongein, de meelevende reacties van mensen om je heen? Alsof Valentijnsdag vorig jaar zo’n doorslaand succes was toen de wens om te gaan scheiden nog niet eens was uitgesproken. Alsof je ex überhaupt ooit zonder porren op V-day een romantische actie heeft ondernomen. Alsof je zelf niet altijd op het laatste moment dacht, shit waar haal ik een kadootje vandaan, dat in ieder geval de indruk wekt dat ik het met zorg en aandacht heb uitgezocht. Alsof je echt blij was met die calorierijke afgezaagde doos chocola/dat belachelijke beertje (hoezo een beertje?)/dat knellende rode setje/die veel te zoete aftershave…

Mocht je desondanks overvallen worden door een melancholisch gevoel bij het zien van de zoveelste uiting van romantiek, denk dan eens aan alle Nieuwe Stappen die je sinds de vorige V-day hebt gezet als alleenstaande! En is dit niet afdoende, verwen jezelf dan met een passend setje, een prikkelende aftershave, een doos chocola of, als je daar echt happy van wordt, desnoods een beertje. Je hebt het verdiend. Wees lief voor jezelf!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


6 × = achttien

Vlog

Hoe vertel je de kinderen dat je gaat scheiden? Marloes geeft in deze vlog een aantal nuttige handvaten. Bovendien bespreekt ze welke reacties je van kinderen van verschillende leeftijden kaLees verder > kind scheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.