Menu

Op het strand, gedicht van I-Pat

strand
Daar lopen we dan, langs het strand. Onze handen in elkaar en verliefd kijken we elkaar aan. Een vrouw zoals jij. Ik was totaal de weg kwijt. Dat jij iets in mij zag, dat ging boven mijn verstand. Ik heb al vaker gezegd wat voor effect je op mij hebt. Maar je lach dat is toch wel een wonder. Jij bent zo bijzonder. Iedere dag weer zal ik het je zeggen, hoeveel ik van je hou. Al mijn zorgen zijn voorbij, dat komt mede door jou. Jij ben van mij alleen. Dus als je met mij mee komt dan wijs ik je de weg naar voor altijd. Steeds als je lacht, dan val ik weer voor jou. We horen de zee op de achtergrond, terwijl ik je in mijn armen sluit. Onze lippen vinden elkaar. Een intense kus op het lege strand. Jouw warmte gaat door mij heen. Mijn hand op je rug, zakt langzaam af naar je bil. Ik trek je wat meer naar me toe en we zetten een stapje opzij. Een grote golf raast over onze voeten heen. De tijd staat voor heel even stil en de zee ruist zacht op de achtergrond. Jij en ik samen, dat had ik nooit verwacht. Ik droom mijn droom, zolang jij bij mij bent. I-Pat: Vader van twee kinderen, regio Rotterdam, analoge man in een digitale wereld, beland in vechtscheiding, blogt recht uit het Rotterdamse hart. Lees ook de andere gedichten van I-Pat.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ twee = 10
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.