Menu

Toch geloof ik ook in liefde, gedicht van Femke

1 reactie
gedicht over scheiding

Zoekende…

 

Al zoekende naar mezelf.

Leer ik mezelf steeds beter kennen.

Wat me energie geeft en waar ik blij van word.

Leer steeds meer aan mijn huidige status wennen.

 

Ik leer er meer en meer van te genieten.

Hoewel het niet altijd makkelijk is.

Mijn eigen leven in te richten.

En het besef dat ik niet eens echt een partner mis…

 

Het is ook het heftige besef:

‘je hebt teveel alleen moeten doen’.

Vechten, doorgaan en overeind blijven staan.

Maken het gevoel dat ik het alleen prima red.

En vol voor mezelf en mijn kinderen wil gaan.

 

Toch geloof ik ook in de liefde ❤

Naast mezelf aan mijn zijde.

Ik hoop dat dit in de nabije toekomst.

Het beste geeft van beide…

REACTIES

Profielfoto van christien

christien - 5 okt 2018

ik vind het een prachtig gedicht, het raakt me ontroert me. zoals het gedicht beschrijft zo sta ik er nu ook in. lieve groetjes christien

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 8 = tien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.