Menu

Houden van, dat is wat moeders doen, ook als ze verstoten worden

4 reacties
verstoten

Mijn zoon heeft verkering !

Zo leuk zo lief ..
Officieel weet ik dat niet maar er zijn genoeg lieve mensen om me heen die mij met regelmaat iets melden.
Omdat ze begaan zijn, dit ook niet wensen voor beide partijen en omdat ze gezond verstand hebben.
Dus…mijn zoon heeft verkering! Al een half jaar, met ringen en al. Zo cute..

Ik denk terug…
Wat had ik graag zijn baard in de keel meegemaakt, zijn eerste puistje, zijn bijbaantje en zijn vriendinnetje.

Zoiets als eerste woordje, eerste stapje, lachje…

Ruim drie jaar geleden was opa nog zijn beste vriend. Ruim drie jaar geleden nestelde hij zich graag tegen me aan op de bank als we beiden niet konden slapen.

Dan vroeg hij: Houd je van me mama ?
Wat een sensitief lief kind.
Hij vroeg het nóóit aan zijn vader.

Ik keek hem aan en streel door zijn haar… lieverd … tot de maan en terug 💛
Moeders houden voor altijd van hun kids ook al gaat het soms even niet goed.
Dan is daar je mams, want dat is wat wij doen.
Lieven, houden van… no matter what. Je kunt het niet altijd met ze eens zijn.
Logisch, want pubers kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen.

Klinkt het gek als ik wenste dat ik nu dan maar geen nagels had?
Met liefde.

Hij is een deel van een tweeling, te vroeg geboren met zijn zusje.
32 weken zwangerschap…
Zo bang ze te verliezen.
Couveuse heel de mik mak. Maand ziekenhuis.

Maar hij heeft me wel gered en zijn zusje van de dood.
Omdat het een zwangerschap met complicaties was, besloot baby de boel wat te panikeren en op te snellen.

Artsen, hele team kwam in actie. Hij schopte de vruchtzak kapot en zijn hartslag dipte tot cruciaal niveau. Spoed keizersnede tot gevolg.
Niets is toeval!

Nu hoop ik dat hij de negatieve bubbel ook kapot schopt. En iedereen bij zijn/haar positieven komt en we gewoon weer van elkaar kunnen houden.

Love you my bully fighter! Jouw bijnaam, 2 daagjes oud.
Je bent en blijft het hoor!

Mijn eigen vechtertje op een positieve manier.

Op 2 april 2016 werd haar leven als donderslag bij heldere hemel bruusk omgegooid. Haar kinderen werden ontvoerd door hun vader, die zich met kinderen verschanste op diverse plekken om er zeker van te zijn dat hij zijn psychologische oorlogvoering kon voortzetten. De mindgames gingen door, maar zonder kinderen. Hij bespeelde diverse instanties, later jeugdzorg, en komt er tot op de dag van vandaag mee weg. Frances blogt om awareness te creeëren voor de Complexe Scheiding (vechtscheiding) met ouderverstoting/ouderonthechting. Zo’n ernstige vorm van ouderverstoting (ouderonthechting) dat de kinderen niet meer weten wie hun echte mama is. In het Amerikaans is dit bekend onder PAS (Parental Alienation Syndrome) Kinderen zitten in een spagaat, een loyaliteitsconflict. Dit kan elke ouder overkomen. Binnen 1 dag. Net als Frances….van 5 naar 1…in 1 dag.

Lees ook andere blogs van Frances

REACTIES

Barbara - 20 aug 2019

Frances, wat vreselijk, ik weet er alles van, ook ik heb dit meegemaakt. Mijn zoon' s eerste verkering, rijbewijs , 18 de verjaardag, diploma uitreikingen ik heb het allemaal moeten missen..... mijn zoon is sinds kort weer bij mij terug, stukje bij beetje vallen de puzzelstukjes inelkaar.... Blijf contact met ze zoeken Frances, stuur kaarten met kerst en hun verjaardag, en af en toe een appje hoe het met ze gaat, ook al krijg je in het begin misschien een heel kort antwoord of nog erger geen antwoord, ze kunnen nooit later zeggen jij zocht ook geen contact meer met ons..... ik hoor dat nu van mijn zoon en dochter dat ze dat toch fijn vonden.... Geef de moed alsjeblieft niet op, ik heb mijn zoon bijna drie jaar niet gezien en mijn dochter bijna een jaar niet..... Sterkte Frances.....

Frances - 21 aug 2019

Dankjewel Barbara ! Wat fijn dat je dit met me deelt.. geeft me zeker weer hoop.

    Barbara - 22 aug 2019

    Altijd hoop blijven houden, je kinderen zijn nu nog pubers die "denken" anders, straks als ze volwassen worden gaan ze gerust wel inzien wat er gebeurd is, hoop en vooral geduld...... liefs Barbara

Frances - 23 aug 2019

Dankjewel Barbara ! Hoop doet leven ...

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf × 9 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend Wat nu? Je loopt over van verdriet, woede en onbegrip. Marloes geeftLees verder > Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend.
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.