Menu

Wil je met meer kennis en zelfvertrouwen je scheiding in?

vertrouwen scheiding

Je gaat scheiden! Waar moet je beginnen? Er komt heel veel op je af en intussen weet je door de emoties niet meer hoe je ooit overzicht kan krijgen. Je hebt 1000 vragen en onzekerheden en los van dit alles, heb je je nog nooit bezig gehouden met de zakelijke kant van het huishouden.

Hoe?

Dus HOE? Hoe ga je dit allemaal voor elkaar krijgen? Hoe ga je samen afspraken maken? De ander weet veel meer en je weet zeker dat je ondergesneeuwd gaat worden. Wie neemt het voor jou op? Wie denk er met je mee in deze moeilijke tijden?

Scheidingscoach

De scheidingscoach denkt met je mee! We hebben online contact en we bereiden samen de gesprekken voor en kijken wat het beste bij jou (en bij jullie) past. Wat is voor jou heel belangrijk en wat is heel belangrijk voor de ander? Hoe kun je ervoor zorgen dat je goed uit je scheiding komt en dat het contact met de ander ook nog prima is?

Review

Onderstaande review beschrijft wat er kan gebeuren in het traject met de scheidingscoach:

In een voor mij heel turbulente tijd waren de online gespreksmomenten onmisbaar omdat ik met de begeleiding van Elske steeds goed kon interpreteren wat er in de mediation gebeurd was en stond te gebeuren. Elske’s inhoudelijke kennis om het OP en convenant vorm te geven en de voor dit proces zo nodige helicopterview, waren gewoon noodzakelijk. Ze heeft steeds op maat gewerkt, als ik behoefte had aan meelezen of praten, nabespreken of voorbereiden, het kon allemaal en ook op korte termijn. Elske heeft door gehad wat er steeds nodig was voor mij en me zelfs af en toe heel respectvol voorzien van de spreekwoordelijke ‘schop onder mijn kont’ om de hobbels aan te gaan en te nemen. Ik ben heel dankbaar voor haar begeleiding in het moeilijke proces dat deze echtscheiding voor mij was. Het resultaat is dat ik met behoud van de ouderlijke relatie en met respect voor de vader van mijn kinderen, nu achter dit proces en de scheiding kan staan. Mooier kan niet.

Wil je meer informatie over de scheidingscoach?

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− twee = 1
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.