Menu

Wil jij weer regie over je leven? Win het boek: “In 10 stappen klaar met je ex”

35 reacties
klaar met je ex

Vorige week woensdag heeft onze partner Renata Vermeulen tijdens een life-stream haar boek onthuld. En ik mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Wat een eer!

Renata heeft het boek: “In 10 stappen klaar met je ex” geschreven. Het uitgangspunt van het boek is: “Neem de regie over je eigen leven en vind rust voor jou en je kind”.

In 10 stappen beschrijft Renata hoe je na het uitvoeren van deze stappen werkelijk klaar bent met je ex. Niet met een boze toon van hélemaal klaar zijn maar op een manier dat de omgang met je ex jou geen energie meer kost.

Je neemt weer verantwoording voor je eigen leven!

Bekijk hieronder de hele Lifestream over de 10 stappen en de onthulling van het boek.

En we mogen twee boeken verloten! Wil jij dit boek winnen en de verantwoordelijkheid over je eigen leven terug? Geef in de reacties aan welke stappen jij zou willen zetten om de regie over je eigen leven weer terug te krijgen!

Onder de inzendingen verloten we op 13 oktober twee exemplaren!

Kun je hier niet op wachten en wil je het boek meteen bestellen:

REACTIES

Laura - 25 sep 2020

Ik wil heel graag het boek winnen :-). Ben heel benieuwd of het een aanvulling is op het geen ik al weet en heb.

Dorien - 26 sep 2020

Ik zou het boek heel graag winnen. Ben zeer geïnteresseerd in de stappen loskomen van je ex, je eigen pad kiezen en hoe je goed ouderschap kan vormgeven. Ook de opdrachten lijken me interessant.

Johanna - 26 sep 2020

Ondanks dat mijn scheiding al enkele jaren achter me ligt, lijkt me dit boek een prettige handreiking om te kijken naar mijn eigen verantwoordelijkheid in het geheel en hoe de regie over mijn eigen leven te nemen met respect voor de ander.

Nelly - 26 sep 2020

Stappen zijn: noteren van de dingen die ik niet meer wil, zodat ik ze scherp in beeld heb. Ik heb geleerd zelf in beweging te komen en ook nee durven zeggen. Ik ben benieuwd naar het boek en loot graag mee.

Nanda Poulisse - 29 sep 2020

Ik zou het boek graag winnen. Stappen die ik ouders aanraad zijn direct laten weten dat je een mail gelezen hebt, en zonodig zeggen dat je er over na wil denken en beloven er binnen een week op terug te komen en dat dan ook doen. En niet meer reageren op verwijten, alleen op feitelijke vragen en voorstellen tot de oplossing van problemen.

Chilly - 30 sep 2020

Zijn 10 stappen genoeg? Na 1000 klappen...

Jacqueline de Waal - 30 sep 2020

Doe heel graag mee aan deze leuke actie om dit mooie boek in mijn bezit te krijgen fantastisch

betty - 30 sep 2020

Neem de regie over je eigen leven en vind rust voor jou en je kind dat wil ik graag realiseren, benieuwd naar het boek

Roos - 30 sep 2020

Niet voor de kinderen maar voor mezelf

Nina - 30 sep 2020

Ik zou dit boek voor mijn moeder willen winnen omdat ze hier en daar wel wat hulp kan gebruiken met het accepteren van de veranderingen van de scheiding.

Chantal - 30 sep 2020

Reizen, mediteren en daarna met gespreide vleugels het verleden het heelal in strooien!

Jan - 30 sep 2020

Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek

Elise Rutten - 30 sep 2020

Lijkt me een heel interessant boek

marij brand - 1 okt 2020

wat een ontzettend grappig boek... ben er erg nieuwsgierig naar

Vico - 1 okt 2020

Ik ding graag mee met de loting. Mijn eerste stap is om mijn doelen helder te krijgen en de tweede stapje voor stapje deze doelen nastreven zodat mijn eigen leven en het leven met mijn kinderen een goede vorm kan aannemen

D. Neutel - 1 okt 2020

Als voorbereiding wil ik wel een soort stappenplan hebben om te zorgen dat ik overal aan gedacht heb.

Merel - 1 okt 2020

Ik doe graag mee: - loslaten. Er is geen partnerrelatie meer maar inzien dat je ouders bent en ieder anders kunt doen. - verbinding met jezelf houden en aan je eigen leven werken (persoonlijke ontwikkeling, reizen, mediteren). Dit ook inzien als een kans.

Tee - 1 okt 2020

Jaaaaaaaaaa heel graag :-).. heb nu het idee dat we elke keer in dezelfde valkuilen trappen

Roe - 1 okt 2020

Hallo, Ik doe graag mee aan deze leuke promotie/actie. Ik ervaar problemen met de ex van mijn partner. Dit boek is dus eigenlijk voor ons beiden om situaties en de daarbij komende emoties helder te krijgen en daardoor rust creëren aan onszelf maar ook zijn kids. Lieve groet, R

Myrthe de Neef - 1 okt 2020

HEEL graag zou ik dit boek winnen. Na 3 jaar in een complexe scheiding verwikkeld te zijn, is het wel duidelijk dat er (helaas) geen gezamenlijk ouderschap mogelijk is voor ons. Alle gesprekken met JGT, kindbehartiger, ouderschapsbemiddelaars en Jeugdbescherming (door een OTS) hebben niets opgeleverd en alle hulpverleners zitten met hun handen in het haar met onze situatie en weten het eigenlijk niet en dus gebeurt er niets. De enige optie is het heft in eigen handen te nemen en datgene doen waar ik zelf regie kan pakken en die gezamenlijkheid laat varen om de situatie in ieder geval te verbeteren. Net de uitzending terug gekeken, goed verhaal! Ik wil heel graag kijken wat dit boek kan brengen in mijn situatie.

    Frans - 1 okt 2020

    Wou wat een heftig verhaal. Is er totaal geen overleg mogelijk. Jij blijkt er heel veel aan te doen. Sterkte en succes met voor jezelf opkomen.

Tien - 1 okt 2020

Doe graag mee met de verloting. Kan het hoop ik goed gebruiken in de omgang met de moeder van mijn zoon zodat er rust kan komen

Olga - 1 okt 2020

It's a book for me, myself and I. Ik wil emotioneel los komen van mijn ex. Niet meer mijzelf aanpassen, rust vinden, de neus de goede kant kijkend naar een mooie toekomst en naar een een krachtige stip op de horizon 😘

Tinne-Katrien - 1 okt 2020

Hey, wat leuk dat er zoveel al is opgestart rond scheiden om zo een steun te zijn voor lotgenoten. Scheiden is voor het leven, er is geen ‘na’ naar mijn gevoel. Je zit er altijd in als je kinderen hebt. Je moet telkens opnieuw afscheid nemen van je kinderen als zij naar de papa gaan en van je ex-partner geraak je nooit meer af. Wij zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan wat goed is voor de kinderen maar ook pijnlijk. Ik ben vooral benieuwd naar de tips en stappen om hoe mijn eigen leven terug in handen te nemen wanneer je leven een veel sneller tempo aanneemt . Hoe mijn eigen leven terug opnemen op financieel vlak en dan vooral op gebied van mijn job terug op te nemen in combinatie met de kinderen. (Ik ben nadat ons tweede zoontje 8 mnd was thuis gebleven.) Vervolgens ben ik benieuwd naar de stappen over hoe ik een nieuw leven kan opbouwen met een andere partner en dit zonder dat het ten koste gaat van onze beider kinderen.... Een hele brok en hopelijk kan het boek me extra raad geven.

Kris - 1 okt 2020

Dit boek klinkt precies als de eye opener die ik kan gebruiken

Gerda - 1 okt 2020

Ik lig inmiddels in scheiding, en zou graag het boek willen winnen. Regie weer in eigen handen hebben en aandachtspunten en hantvatten krijgen waarop te letten, verkregen uit een boek en niet van bemoeizuchtige omgeving. De kracht van het zelf ondervinden en hier zelfverzekerder door worden.. Iets dat wat ik totaal niet ben door de scheiding. Vaak voel ik me aan de kant gezette doos. Omdat ik nog wel om me ex geef ben ik bang liefde blind maakt en lijkt het me fijn om in de eenzame uren als mijn dochtertje nu bij me ex is te lezen en te werken aan mij zelf en te weten waar op te moeten letten. Ik maak dus graag kans!

Liesbeth Koster - 1 okt 2020

Ik heb de eerste stap al genomen....weg gegaan/ gevlucht bij hem!! Nu de rest nog...waar te beginnen? Ik kan hulp gebruiken. Dus dit boek zou welkom zijn...

lottie - 1 okt 2020

Dit boek lezen!!!

Profielfoto van Michael Rutten

Michael Rutten - 1 okt 2020

Ik zou heel graag dit boek willen winnen als misschien een ondersteuning. Ben al een aantal jaar van mijn ex vrouw gescheiden we hebben wel een dochtertje samen die helaas zo gebruikt wordt als schild en zelfs de instanties zijn het daar over eens maar ik heb ondanks dat ik nog steeds zelf maatschappelijk werk iedere week heb, goede gesprekken en hulp heb van andere instanties dat ik niet verder kom mbt tot de “relatie” het anders denken. Ik hoop daarom dat dit boek me daarbij zou kunnen helpen.

Anneliese de Waal - 4 okt 2020

Ik doe erg graag mee voor het boek, zou ik graag willen lezen 😊😊 Groetjes Anneliese

Kim - 5 okt 2020

Ik denk dat accepteren een grote stap is

Jolanda - 5 okt 2020

Nu na een vechtscheing nog steeds veel verdriet over hoe alles gegaan is. Hoe iemand waar je lief en leed mee heb gedeeld je zo aan de kant zet . Mijn gezin kapot gemaakt heeft en hij leeft het leven van een vrijgezel is gelukkig en heeft een nieuwe vriendin. Ik ben nog steeds kapot van binnen en vindt het moeilijk om het leven op te pakken. Wil ook weer gelukkig en vrolijk zijn. Wil geen verbitterd persoon worden . Waarom kan je iemand die je zo pijn heeft gedaan niet uit je hoofd krijgen. Daarom zou ik het boek wel willen winnen

Miranda - 7 okt 2020

In juli dit jaar barstte de bom en wilde mijn man ineens scheiden. Hij had onze relatie van 27 jaar, waarvan 8 jaar getrouwd, in zijn eentje geëvalueerd en was tot de conclusie gekomen dat hij niet meer met mij verder wilde. Hij kreeg daarbij ook nog gevoelens voor een ander en ik moest dit alles maar even verstouwen. Uiteindelijk geprobeerd m.b.v. relatietherapie alles op een rij te krijgen, maar uiteindelijk is de knoop door hem doorgehakt dat hij echt wilde scheiden. De scheiding is net ingezet, maar het lijkt wel alsof ik helemaal niets voor hem heb betekend. Ik weet, als ik rationeel kan nadenken, dat ik beter af ben zonder hem, maar deze hele situatie is zo bizar dat ik graag tips zou willen hebben hoe dit soort gekkigheid kan accepteren. Het doet zoveel pijn en hij blijft mij maar pijn doen. Het boek zou heel erg welkom zijn.

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 13 okt 2020

En we hebben twee winnaars! We hebben de boeken verloot en Mythe en Nina zijn als winnaars uit de bus gekomen! Willen jullie je adresgegevens sturen naar info@nieuwestap.nl Dan zorgen wij ervoor dat de boeken bij jullie thuis komen.

Renata Vermeulen - 14 okt 2020

De boeken zijn vandaag verstuurd naar de winnaars. Maar wat jammer voor alle anderen. Wat een persoonlijke en aangrijpende verhalen. En ja dit boek kan velen van jullie op weg helpen. Gelijkertijd is het boek geen tovermiddel. Daarom verleng ik - speciaal voor jullie - mijn lanceeractie tot eind november. Voor iedereen die het boek bestelt via https://in10stappenklaarmetjeex.1door.nl krijgt het zonder verzendkosten en met een waanzinnige aanbieding voor een persoonlijke online coachsessie tegen een gereduceerd tarief van €29,55 (80% korting op het originele tarief van € 147,00). Ik wil hiermee iedereen die het boek niet gewonnen heeft met zijn of haar persoonlijke verhaal tegemoet komen. Wellicht spreek ik je snel. Hartelijke groet.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 5 = een
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.