Menu

Blog van Bas, Mijlpaal

alleenstaande vader wordt 50

alleenstaande vader wordt 50

Het begin van het nieuwe jaar, én ik ben vandaag vijftig geworden. Een mooi moment om even bij het leven stil te staan. Nog geen vijf jaar geleden dacht ik dat er op mijn vijftigste verjaardag anders, zeg maar gerust heel anders, bij zou zitten. Immers, op je vijftigste verwacht je dat je je toch aardig gesetteld hebt en dat je bezig bent om je kinderen een goede start te geven. En vijf jaar geleden zag het er naar uit dat dat ook zo zou zijn.

Welnu, dat is door mijn scheiding en mijn ontslag toch even anders gelopen. Behoorlijk anders. Maar vind ik dat nu zo erg, en heb ik dan gefaald? Geenszins. Natuurlijk heb ik, net als iedereen, de nodige fouten gemaakt maar ik heb de afgelopen jaren ook vreselijk veel geleerd, daarbij ben ik mentaal ook veel en veel sterker geworden. Met mijn kinderen gaat het ook beter dan vijf jaar geleden. Verder heb ik aan Monique een ontzettend leuke en lieve vriendin. Ons contact hapert momenteel door omstandigheden een beetje maar ik heb toch het gevoel dat het helemaal goed gaat komen tussen ons.

Dan is het helemaal niet zo belangrijk dat het financieel momenteel allemaal wat minder gaat en is het leven al met al zo slecht nog niet. Als alles wat nu ‘loopt’, dus zowel mijn contact met Monique als mijn op te starten e-commerce bedrijf ook daadwerkelijk brengt wat ik er van verwacht, dan heb ik heb ik gewoon prima vooruitzichten voor de toekomst en zou 2014 een fantastisch jaar kunnen worden. Hopelijk geldt dat voor jullie ook, uiteraard wens ik jullie alle goeds voor 2014!

Bas, gescheiden in voorjaar 2012, is behalve content manager, professioneel blogger en online uitgever ook de trotse vader van 3 pubers die sinds kort weer allemaal bij hem wonen. Hij woont in Zutphen en vertelt over zijn nieuwe leven na zijn best wel bewogen huwelijk van ruim 20 jaar.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 1 = acht
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.