Menu

Blog van Meike: …en de vriendin van mijn ex leek me zo aardig.

mijn ex

psd

Mijn ex heeft dus sinds enkele weken een nieuwe relatie. Het doet hem duidelijk goed. Hij is veel meer ontspannen en ik voel me niet meer schuldig als ik de kinderen in het weekeinde heb. Hij heeft immers iemand om leuke dingen mee te doen. Ik vind het wel lastig om contact op te nemen omdat ik bang ben om ze te storen bij weet-ik-wat en nog meer.

Ik vind het prima. Ik ben zelfs zo ver dat ik haar wil ontmoeten en na mijn goedkeuring mogen de kinderen haar ook zien. Persoonlijk vind ik dit heel volwassen van mijzelf.

En toen ging het uit. Wat….? Uit….? Waarom….?

Het blijkt dat hij in een bekende valkuil is gestapt. Hij heeft rust gevonden en nu zijn er allerlei luiken in zijn hoofd opengegaan. Hij is haar gaan vergelijken met mij. En ik kwam er beter uit. Veel beter.En nu wijst zijn morele compas opeens sterk naar het noorden en kan hij niet meer met haar omgaan. Ook al weet hij dat hij mij niet terug zal krijgen Op zich is dat natuurlijk wel leuk om te horen. Ergens…

In eerste instantie draag ik nog allerlei oplossingen aan. Een kleine pauze kan wonderen doen en of ze niet een keer een weekeinde samen weg moeten……maar hij is er helemaal overheen

Gelukkig heb ik mijn schuldgevoel niet meer terug gekregen. Zijn relatie heeft lang genoeg geduurd voor een adempauze die ik heel erg nodig had. Ik heb echt een stap vooruit kunnen zetten. Ik geloof dat ik hem nu ook meer voor vol aanzie.

Meike, sinds 2013 gescheiden. In het dagelijks leven moeder van twee dochters, ex, juriste, hardloopster en met veel plezier bezig met het opbouwen van een nieuw leven. 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vijf + 1 =

Vlog

Op zondag 22 april wordt Binnenstebuiten uitgezonden De scheiding van haar ouders levert fikse onrust op voor Emma, en dat kan ze er nou net niet bij hebben want ze staat op het punt om Nederlands kampioen schieten te worden. Als ze in haar dagboek haar gevoelens op een rijtje zet, levert dat een verrassend Lees verder >

pubermeisje met gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk