Menu

Meike is enorm gegroeid na haar scheiding. Een evaluatie van het afgelopen jaar

jaar na haar scheiding

Laatst was ik jarig en dat heb ik gevierd met een etentje met vriendinnen bij mij thuis.

 1. In een weekeinde zonder de kinderen en ik dus de handen vrij heb qua tijd.

Het is dezelfde vriendinnengroep die mij indertijd heeft overgehaald om te gaan internetdaten. Ik moest hún avonturen gaan beleven. Omdat het ook een jaar geleden is dat ik aan dat avontuur begon en de hele groep nu weer samen was hebben we een uitgebreide evaluatie gehouden.

Paar dates besproken…..

 1. daten omdat het leuk is zonder de druk van het zoeken naar een huwelijkskandidaat of vader van toekomstige kinderen

En geconcludeerd dat ik snel beet had

 1. de wetenschap dat ik na de scheiding nog aantrekkelijk ben voor andere mannen
 2. en ik in staat ben om daadwerkelijk een andere man te krijgen (Ik dacht: geef mij maar een kat om alleen oud mee te worden)

Dat het erg leuk is om een nieuwe man te leren kennen…..omdat het leuk is

 1. gewoon om pret mee te hebben zonder gedoe of sleur

En dan ook nog een man met een leuk kind van dezelfde leeftijd als mijn kinderen

 1. geen tienerzoons met harde muziek en vriendinnen over de vloer bij mijn jonge dochters
 2. een man die voor zijn dochter zorgt is echt ongelofelijk sexy

Een man die zijn eigen leven prima op orde heeft is heel aantrekkelijk

 1. echt een professional die gericht weet wat hij wil en kan
 2. Onafhankelijk is van mij

Die totaal anders is dan mijn ex

 1. Hij verbaast mij regelmatig. Zijn wereld is helemaal anders dan ik gewend ben. En hij verbaast zich regelmatig over mijn wereld. Maakt me soms helemaal gek en is geweldig.

Ook op het gebied van sex

 1. Like a Virgin is wat theatraal maar wel helemaal nieuw

Dat ik enorm ben gegroeid

En dat ik het prima voor elkaar heb gekregen

Het was een erg leuke avond. Lekker gegeten ook.

Meike is sinds 2013 gescheiden. Ze blogt over haar scheiding. In het dagelijks leven moeder van twee dochters, ex, juriste, hardloopster en met veel plezier bezig met het opbouwen van een nieuw leven.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


acht + = 13
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.