Menu

Gratis consult van een online coach bij scheiding op de dag van de echtscheiding

2 reacties
gratis consult online coach bij scheiding

Aanstaande vrijdag, 14 september, is de dag van de echtscheiding.

Op deze dag wil Nieuwestap.nl je een gratis consult van een online coach bij scheiding aanbieden. Heb je er behoefte aan om te sparren met iemand? Wil je je verhaal kwijt? Wil je advies hoe je je scheidingstraject het beste aan kan vliegen of heb je andere vragen die met je scheiding te maken hebben:

Bel ons!

Wij zijn tussen 12.00 en 16.00 uur gratis en vrijblijvend bereikbaar op 06 47963205

 

Tot vrijdag!

Klik hier voor meer info over de scheidingscoach

REACTIES

Carianne - 13 sep 2018

Ik zou graag sparren maar ben doof. Mag mailen ook? Of geldt dat niet binnen de gratis consult?

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


1 × = zes
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.