Menu

Wil je iemand náást je hebben tijdens je scheiding? Kies voor een scheidingscoach

scheidingscoach

Help, wat moet ik allemaal regelen tijdens de scheiding?

Je gaat scheiden en je hele leven staat op zijn kop. Door je emoties weet je niet waar je het zoeken moet en je hebt behoefte aan steun. Natuurlijk wil je het allebei zo goed mogelijk regelen, zodat de kinderen er zo weinig mogelijk last van hebben. Maar dat is met alle hooglopende emoties niet makkelijk. Laat je begeleiden door een scheidingscoach zodat je goed voorbereid de gesprekken met een advocaat of mediator in gaat.

Herken je deze vragen?

  • De ander weet meer van onze financiën
  • Ik verdien minder, hoe ga ik rondkomen?
  • Kan ik in het huis blijven wonen?
  • Wat is de beste manier om het de kinderen te vertellen? De andere ouder wil het meteen doen? Is dat goed?
  • Hoe ga ik deze periode doorkomen? 
  • Hoe ga ik goed communiceren mer de ander? 
  • De ander maakt steeds ruzie. Hoe moet ik reageren? 
  • Ik ben zo verdrietig. Kan ik dit allemaal wel regelen nu? 
  • Ik ben bang voor een vechtscheiding. 

Gún jezelf een coach om je door deze moeilijke periode heen te helpen. Ik help je om zelfvertrouwen en kracht te ontwikkelen zodat je uiteindelijk samen je afspraken kan maken. 

Coaching

Ik kom naast je staan. Door mijn jarenlange ervaring als coach en mediator weet ik waar je doorheen gaat. We bereiden samen je gesprekken bij de mediator of advocaat voor. Wat is voor jou het allerbelangrijkste? Wat is voor de andere ouder het allerbelangrijkste? Welke keuzes moet je maken en op welke gronden maak je die keuzes? Door onze voorbereiding ga je een stuk zelfverzekerder de gesprekken in. Want je bent voorbereid en je weet wat je wil!

Onze gesprekken zijn online of telefonisch. 

Wil je meer weten over dit traject?

Kijk hier voor meer informatie over een scheidingscoach van Nieuwe Stap

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 5 = zeven
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.