Menu

Mannen gezocht! Wil jij bloggen voor Nieuwe Stap?

mannen gezocht om te bloggen

Onlangs deden wij een oproep voor nieuwe bloggers. Daar hebben we flink wat reacties op gehad, van vrouwen. Natuurlijk zijn we daar ontzettend blij mee en jullie zullen de komende weken met hen kennismaken.

Maar we willen ook graag een mannelijk geluid laten horen! Veel van onze lezers zijn immers man. Het is prettig voor mannen om zich in de verhalen van mannelijke bloggers te kunnen herkennen. Maar het is ook prima voor de lezeressen, om meer inzicht te krijgen in hoe mannen tegen bepaalde situaties aankijken.

Dus mannen, kom op! Klim in de pen en deel je ervaringen. Net als Patrick, Nick, Nico, Pieter, Daniel en de andere mannelijke bloggers die jullie hier al voor gingen.

Ben jij bereid om jouw ervaringen rondom je scheiding – anoniem – te delen met anderen? Ben jij, vanuit jouw ervaring, in staat om anderen een positief zetje in de rug te geven? En kán je schrijven? Stuur dan een proefblog van circa 350 woorden naar info@nieuwestap.nl Wij nemen snel contact met je op.

Doen hè!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


6 + = vijftien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.