Menu

Online flirt, date, relatie! Meike blogt

online flirt wordt relatie

online flirt wordt relatie

En na twee maanden op een datingsite boek ik het volgende voorlopige resultaat:

Online flirt: 16

Mails: 10

Dates: 3

Overteding eigen regels: 4

Relatie: 1

Ja….ik denk dat ik een relatie heb.

Online Flirt

Ik kreeg een online flirt van een hele leuke man die in zijn mail niet alleen mijn naam verkeerd spelde (komt geregeld voor dus dat vergeef ik hem) maar ook in zijn mail niet echt aanleiding gaf om te reageren. Daarnaast sloeg zijn profielnaam echt nergens op. Drie overtredingen van die ik in mijn eerdere blog over profiel don`ts heb aangegeven.

……………………………

Maar goed. Ik ga verder.

Uit nieuwsgierigheid heb ik toch zijn profiel bekeken en het sprak mij genoeg aan om hem op een aardige manier te corrigeren met mijn naam. Hij begreep de hint en na nachtenlang mailen en wat later appen hebben we een afspraak gemaakt. Volledig tegen mijn spelregels in meteen bij mij thuis. Hij was echt vreselijk nerveus maar iets in mijn achterhoofd zei me dat ik daar geen aandacht aan moest besteden. Het is immers een eerste date. Als we niet al veel hadden gemaild/geappt denk ik wel dat ik geen tweede afspraak zou hebben gemaakt.

………………..

Tweede date

Oke. Ik ga weer verder.

Op ons tweede afspraakje gingen we uit eten. Het eten was heerlijk. De conversatie verliep soms wat stroef. Hij betaalde en we liepen naar huis. Het was eind februari en wat fris.

Hij pakte mijn hand……en ik was verkocht.

Niet omdat hij mij midden in de nacht de mooiste muziekbestandjes stuurt….

Niet omdat hij veel moeite heeft gedaan om toch nog een startbewijs te krijgen om met mij mee te kunnen rennen in dat hardloopevenement…

Alleen omdat hij mijn hand pakte.

En mij daarmee weer laat dromen

Relatie

En nu gaan we eten bij vrienden van hem, de kinderen hebben elkaar al ontmoet en we wringen ons in bochten om elkaar te zien want de schema`s sluiten natuurlijk helemaal niet op elkaar aan.

Maar dat geeft helemaal niets.

Meike is sinds 2013 gescheiden. Ze blogt over haar scheiding. In het dagelijks leven moeder van twee dochters, ex, juriste, hardloopster en met veel plezier bezig met het opbouwen van een nieuw leven.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 3 = zes
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.