Menu

Sta jij aan het begin van een scheiding en heb je 100.000 vragen?

sta je aan het begin van een scheiding? Bel een scheidingscoach

Help! De kerstdagen waren niet zo fijn als jullie hoopten en één van jullie twee heeft besloten dat de relatie niet langer kans van slagen heeft. Het maakt eigenlijk niet uit of jij degene bent die het gesprek is aangegaan of jouw partner, er komt sowieso heel veel op je af.

Sta jij een het begin van een scheiding en heb jij 100.000 vragen nadat die beslissing is gevallen? Is het een grote warboel in je hoofd en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Bel dan een expert!

Om je goed voor te bereiden op de afspraken die je moet maken, op de procedure die gevolgd moet worden en op de emoties die het hele proces met zich meebrengt, is het fijn om een sparringpartner te hebben.

Scheidingscoach

Wat kan de scheidingscoach voor je betekenen:

  • Inzicht in de te volgen stappen
  • Rust in je hoofd
  • Overzicht
  • Antwoord op je vragen
  • Een goede voorbereiding op wat komen gaat
  • Inzicht in emoties
  • Herkenning en erkenning
  • Inzicht in je eigen rol
  • Inzicht in de behoeftes van je kinderen

Een traject met een scheidingscoach is dus een hele goede investering in jezelf, je kinderen én in jullie samen als ouders van jullie kinderen.

Wil je als goede ouders uit elkaar en wil je dat de kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding? Investeer dan in jezelf!

Onze gesprekken zijn online of telefonisch. 

Wil je meer weten over dit traject?

Kijk hier voor meer informatie over een scheidingscoach van Nieuwe Stap

Scheiden073.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier × = 24
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.