Menu

Veilig, gedicht van I-Pat voor zijn nieuwe liefde

nieuwe liefde

Je pakt mijn hand vast en kijkt mij diep in de ogen aan.

Je vertelt dat je bang bent om je last met mij te delen.

Ik stel je gerust en zeg dat het goed is.

Je vertelt over vijftien jaar ellende, hoe er over je grenzen is gegaan en nooit naar jou is geluisterd.

En je vertelt mij dat het met mij zo anders is. Zoals het eigenlijk hoort te zijn.

Ik zie dat de zon weer naar je begint te lachen en je verblind.

Laat je gedachten maar stelen en voorgoed van een ander zijn.

Bij mij ben je veilig en dat zie je gelukkig ook.

Je bent niet meer alleen.

Je danst weer mee met de wind en de muziek tilt je naar grote hoogte.

Je mag weer dromen.

Je mag vliegen en ik zal je volgen tot boven de wolken.

Daar kun je al je zorgen ver achter je laten.

Voor een lach rond je mond zal ik alles doen.

Al is maar een seconde.

Of die ene blik dat je weer even weet wie je werkelijk bent.

De deur naar het leven wat jij ooit als kind hebt gekend, staat wagenwijd open voor jou.

Geef je angsten maar aan mij en klim op mijn rug.

Ik draag jou overal naartoe.

Ik pak je hand en kijk je diep in je ogen aan.

Je bent veilig bij, voor altijd.

I-Pat: Vader van twee kinderen, regio Rotterdam, analoge man in een digitale wereld, beland in vechtscheiding, blogt recht uit het Rotterdamse hart.

Lees ook de andere gedichten van I-Pat.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× twee = 6
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.