Menu

Dagboek van Iris, Vijftig tinten….

iris leest 50 tinten grijs

iris leest 50 tinten grijs

Afgelopen weekend ben ik sinds lange tijd weer met mijn vriendinnen op stap geweest. Véél te lang geleden, véél te veel te bespreken en dus eigenlijk véél te weinig tijd! Eerst heerlijk een hapje gegeten en daarna nog een borrel gaan drinken in de kroeg…

Ging het tijdens het eten nog braaf over kinderen en werk, in de kroeg kwam het gesprek zoals gewoonlijk weer snel op mannen, mannen en alles wat met mannen te maken heeft! Zo was het merendeel van mijn vriendinnen helemaal in de ban van de immens populaire boeken van E.L. James. Beter bekend als Vijftig tinten grijs, Vijftig tinten donkerder en Vijftig tinten vrij, ofwel de sexy mr. Christian Grey.

Het lezen van deze boeken was volgens mijn vriendinnen dé ultieme manier om je libido weer eens grondig af te stoffen! Met ietwat rode oren vernam ik alle verhalen over een ultra sexy miljonair met een voorliefde voor sm. Wat dan wel weer voortkomt uit een zeer verknipte jeugd… Hmm, wist niet zo goed wat ik daar nou weer van moest denken!

Als ik mijn vriendinnen mocht geloven was ik de enige vrouw van het hele universum die de boeken nog niet gelezen had. Ik werd zowaar schaamteloos uitgelachen… Waar had ik de afgelopen maanden dan gezeten en wat had ik de afgelopen maanden dan gedaan?! Pfff, net of je als alleenstaande moeder überhaupt tijd hebt om rustig een boek te lezen!!

Maar dat was geen goede smoes volgens mijn vriendinnen. Je hebt dit weekend een kindloos weekend, dus geen enkel excuus! Dus lang leven de iPad… Zondagochtend opende ik met een duf hoofd mijn mail en ‘ping’ daar vond ik een berichtje van één van de meiden. Veel ‘leesgenot ;-)’ las ik bij de digitale versies van de boeken.

En omdat mijn nieuwsgierigheid na alle spannende verhalen uiteraard wel gewekt was… nestelde ik me met de veel besproken literatuur op de bank. De eerste paar hoofdstukken vond ik even doorbijten, maar daarna zat ik er midden in! Ontbijt? Mwa, laat maar zitten… Lunch? Ik heb eigenlijk niet zo’n trek. Avondeten? Snel een broodje en dan heb ik wel weer genoeg… Shit, de kinderen komen zo thuis!!

Met een lichte blos op mijn wangen, moet ik bekennen dat ook ík verslaafd ben geraakt aan de vijftig verknipte tinten van mr. Grey… Pieuw, wat is die man interessant! Beetje fout uiteraard, maar wel in het bezit van een helikopter! En saai zal het met deze hunk in ieder geval nooit worden…

Ik moet mijn vriendinnen gelijk geven… Van deze boeken kun je behoorlijk in vuur en vlam komen te staan! Had ik tot voor kort geen enkele behoefte om me buiten ‘mama’ ook weer eens een ‘sexy vrouw’ te voelen. Na het lezen van deze avonturen denk ik ‘mwa….’ Misschien tijd dat ik mijn ogen maar weer eens open ga houden. Ben uiteraard echt wel realistisch, maar een man met een heli…. Holy, dat is echt wel sexy!!

TAGS :

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


2 + drie =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.