Menu

Vloggers gezocht

2 reacties
Volgers gezocht over echtscheiding

Wij zijn heel blij met onze bloggers! Het is zo waardevol dat zij bereid zijn om hun ervaringen zo openhartig en vaak pijnlijk herkenbaar met ons te delen. De waardering blijkt uit de grote aantallen lezers van deze blogs en de reacties die wij krijgen. Het doet kennelijk goed om je eigen zorgen, verdriet en nieuwe stappen te herkennen in de verhalen van anderen. Van de bloggers zelf horen wij trouwens regelmatig dat het ook fijn is om je eigen verhaal eens ‘op papier’ te zetten.

Vloggers gezocht

Nu zijn we ook op zoek naar vloggers over hun scheidingservaringen. Heb jij ervaring met vloggen en wil je graag jouw verhaal delen met anderen? Zodat je hen kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur een proefvlog naar info@nieuwestap.nl en wij nemen heel snel contact met je op. Heb je geen ervaring met vloggen, maar wil je het graag een keer proberen? Schroom niet, pak een camera en stuur je opname naar ons!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REACTIES

Amsterdam - Brabant - 30 mei 2017

Het lijkt me heel interessant en mooi om een VLOGGER te worden , echter heb ik in korte tijd al veel "vijanden" gemaakt bij nieuwe stap , dus weet ik niet of er mensen op mijn vlogs zitten te wachten :)

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 1 jun 2017

Je hebt ook vrienden gemaakt hoor en iedereen mag zijn mening geven!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


9 − = zeven

Vlog

Voor je kind is de scheiding ook een rouwproces. Loyaliteit hoort bij kinderen. Loyaliteit naar allebei de ouders. Hoe begeleid je als ouders dit rouwproces het beste? Hoe help je je kind de scheiding te verwerken? Marloes Andriessen van Succesvol Scheiden Brabant geeft je in deze vlogLees verder > het help je je kind de scheiding te verwerken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.