Menu

Vloggers gezocht

2 reacties
Volgers gezocht over echtscheiding

Wij zijn heel blij met onze bloggers! Het is zo waardevol dat zij bereid zijn om hun ervaringen zo openhartig en vaak pijnlijk herkenbaar met ons te delen. De waardering blijkt uit de grote aantallen lezers van deze blogs en de reacties die wij krijgen. Het doet kennelijk goed om je eigen zorgen, verdriet en nieuwe stappen te herkennen in de verhalen van anderen. Van de bloggers zelf horen wij trouwens regelmatig dat het ook fijn is om je eigen verhaal eens ‘op papier’ te zetten.

Vloggers gezocht

Nu zijn we ook op zoek naar vloggers over hun scheidingservaringen. Heb jij ervaring met vloggen en wil je graag jouw verhaal delen met anderen? Zodat je hen kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur een proefvlog naar info@nieuwestap.nl en wij nemen heel snel contact met je op. Heb je geen ervaring met vloggen, maar wil je het graag een keer proberen? Schroom niet, pak een camera en stuur je opname naar ons!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REACTIES

Amsterdam - Brabant - 30 mei 2017

Het lijkt me heel interessant en mooi om een VLOGGER te worden , echter heb ik in korte tijd al veel "vijanden" gemaakt bij nieuwe stap , dus weet ik niet of er mensen op mijn vlogs zitten te wachten :)

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 1 jun 2017

Je hebt ook vrienden gemaakt hoor en iedereen mag zijn mening geven!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 7 = zestien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.