Menu

Wat vind jij van een DivorceSelfie?

Divorceselfie

Vrouw.nl schrijft vandaag een artikel over de DivorceSelfie:

DIVORCESELFIE

Bij scheidingen denken we vaak aan gesleur met kinderen, ruzies over geld en liters (woede)tranen. Maar dat is gelukkig niet altijd het geval. Met de hashtag #divorceselfie zetten toekomstige ex-partners zichzelf op de foto, met in hun handen de getekende scheidingspapieren. Inclusief grijns van oor tot oor.
Want zo kan het natuurlijk ook. Wel uit elkaar, maar nog steeds zonder moeite door één deur. Misschien gaan jullie nog wel samen op vakantie, of wonen jullie nog gewoon in hetzelfde huis. Of vier je nog moeiteloos feestdagen met je ex-schoonfamilie.

En jij?

Wat vind jij? Hebben jullie samen “gevierd” dat je gescheiden bent? Is Nederland al klaar voor een Divorce Party? Of heb je nagedacht over een scheidingsritueel?

We zijn erg benieuwd naar jullie verhaal!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 × = dertig vijf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Soms is je relatie 37 graden, dat is mooi. Soms ligt de temperatuur ver onder 0. Dat is nog geen reden om uit elkaar te gaan. Het is wel belangrijk om in balans te blijven. Sta je samen of alleen open voor de relatiethermometer? Bekijk de vlog van Marloes! Marloesvdheuvel.nl 06 15528303 info@marloesvdheuvel.nl Bekijk ook Lees verder > relatiethermometer
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.