Menu

Wat vind jij van een DivorceSelfie?

Divorceselfie

Vrouw.nl schrijft vandaag een artikel over de DivorceSelfie:

DIVORCESELFIE

Bij scheidingen denken we vaak aan gesleur met kinderen, ruzies over geld en liters (woede)tranen. Maar dat is gelukkig niet altijd het geval. Met de hashtag #divorceselfie zetten toekomstige ex-partners zichzelf op de foto, met in hun handen de getekende scheidingspapieren. Inclusief grijns van oor tot oor.
Want zo kan het natuurlijk ook. Wel uit elkaar, maar nog steeds zonder moeite door één deur. Misschien gaan jullie nog wel samen op vakantie, of wonen jullie nog gewoon in hetzelfde huis. Of vier je nog moeiteloos feestdagen met je ex-schoonfamilie.

En jij?

Wat vind jij? Hebben jullie samen “gevierd” dat je gescheiden bent? Is Nederland al klaar voor een Divorce Party? Of heb je nagedacht over een scheidingsritueel?

We zijn erg benieuwd naar jullie verhaal!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 4 = vijf

Vlog

Op zondag 22 april wordt Binnenstebuiten uitgezonden De scheiding van haar ouders levert fikse onrust op voor Emma, en dat kan ze er nou net niet bij hebben want ze staat op het punt om Nederlands kampioen schieten te worden. Als ze in haar dagboek haar gevoelens op een rijtje zet, levert dat een verrassend Lees verder >

pubermeisje met gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk