Menu

Het is bijna zover! Kom jij ook op 21 maart naar onze borrel? Meld je nu aan!

7 reacties
Nieuwe Stap is jarig

Wij zijn jarig! Het is al weer 7 jaar geleden dat Nieuwe Stap online ging. Destijds bedoeld als een platform om je te helpen na je scheiding de draad weer op te pakken. Inmiddels uitgegroeid tot hét online magazine over scheiden en gescheiden zijn, met ruim 800.000 lezers en bijna 2.000.000 pageviews per jaar. Op het gratis forum, met ruim 1.000 leden, zijn dagelijks mensen met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen en elkaar een hart onder de riem te steken.

Trots en dankbaar

Wij zijn er supertrots op dat Nieuwe Stap zoveel mensen weet te bereiken en op een positieve manier een steuntje in de rug weet te geven bij hun scheiding. Wij zijn heel dankbaar voor de inbreng van onze tientallen deskundige partners, die heldere informatie geven. En ook zijn we heel dankbaar voor de openhartige blogs van de bloggers die hun eigen ervaringen delen. Uit alle reacties blijkt dat deze verhalen heel veel herkenning en steun geven.

Reden voor een feestje

Reden dus voor een feestje! Dit verjaardagsfeestje gaan wij vieren samen met onze partners, bloggers, leden van het forum en lezers. Wil jij daar ook bij zijn? Lijkt het jou ook leuk om met ons te proosten en bloggers, partners én elkaar te ontmoeten? Stuur ons dan nu een mail. Volgende week krijg je van ons een mail met de lokatie.

Wanneer is het:

Donderdagavond 21 maart vanaf 20.00 uur

Waar is het:

In (de omgeving van) Utrecht op een plek die goed met openbaar vervoer te bereiken is

 

We hopen je te ontmoeten!

Elske en Annelies

 

REACTIES

F. Roux - 17 jan 2019

Leuk! Ik kom graag!

Papa - 19 jan 2019

Ik wil best komen maar dan wordt ik gelyncht door alle gescheiden vrouwen die hun kinderen elke dag bij zich hebben en zich maar moeilijk kunnen voorstellen hoe het is om 180 dagen per jaar hun kroost te moeten missen ....

Profielfoto van

famke - 14 feb 2019

Jammer dat het niet echt in de buurt is(Friesland)

Charisma - 7 mrt 2019

Leuk,jammer dat het zo ver weg is. Zijn er meer mensen uit Friesland die er naartoe willen?

  Profielfoto van Nieuwe Stap

  Nieuwe Stap - 15 mrt 2019

  Voor zover bekend helaas geen andere aanmeldingen vanuit Friesland...

Lk - 14 mrt 2019

Gefeliciteerd. Helaas op een doordeweekse avond. Utrecht is toch al snel een uur tot anderhalf uur reizen met OV. Mijn wekker gaat de volgende dag weer om 6.30 u...

  Profielfoto van Nieuwe Stap

  Nieuwe Stap - 15 mrt 2019

  Jammer joh, maar heel begrijpelijk.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 × = twintig een

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.