Menu

Wij zijn jarig, reden voor een feestje! Kom jij ook?

3 reacties
Nieuwe Stap is jarig

Wij zijn jarig! Het is deze week al weer 7 jaar geleden dat Nieuwe Stap online ging. Destijds bedoeld als een platform om je te helpen na je scheiding de draad weer op te pakken. Inmiddels uitgegroeid tot hét online magazine over scheiden en gescheiden zijn, met ruim 800.000 lezers en bijna 2.000.000 pageviews per jaar. Op het gratis forum, met ruim 1.000 leden, zijn dagelijks mensen met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen en elkaar een hart onder de riem te steken.

Trots en dankbaar

Wij zijn er supertrots op dat Nieuwe Stap zoveel mensen weet te bereiken en op een positieve manier een steuntje in de rug weet te geven bij hun scheiding. Wij zijn heel dankbaar voor de inbreng van onze tientallen deskundige partners, die heldere informatie geven. En ook zijn we heel dankbaar voor de openhartige blogs van de bloggers die hun eigen ervaringen delen. Uit alle reacties blijkt dat deze verhalen heel veel herkenning en steun geven.

Reden voor een feestje

Reden dus voor een feestje! Dit verjaardagsfeestje willen wij graag vieren samen met onze partners, bloggers, leden van het forum en lezers. Lijkt het jou ook leuk om met ons te proosten en bloggers, partners én elkaar te ontmoeten? Stuur ons dan nu een mail. In de week voorafgaand aan de borrel krijg je van ons een mail met de lokatie.

Wanneer is het:

Donderdagavond 21 maart vanaf 20.00 uur

Waar is het:

In (de omgeving van) Utrecht op een plek die goed met openbaar vervoer te bereiken is

 

We hopen je te ontmoeten!

Elske en Annelies

 

REACTIES

F. Roux - 17 jan 2019

Leuk! Ik kom graag!

Papa - 19 jan 2019

Ik wil best komen maar dan wordt ik gelyncht door alle gescheiden vrouwen die hun kinderen elke dag bij zich hebben en zich maar moeilijk kunnen voorstellen hoe het is om 180 dagen per jaar hun kroost te moeten missen ....

Profielfoto van

famke - 14 feb 2019

Jammer dat het niet echt in de buurt is(Friesland)

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 + = elf

Vlog

Judith is gescheiden en komt met de volgende vraag bij Roos: “Mijn zoon wil niet meer naar zijn vader. Wat kan ik doen?” Samen zijn ze gaan onderzoeken waarom Sjoerd niet graag naar zijn vader gaat.   Heb jij dezelfde vraag? Roos Boer van Succesvol Scheiden het Gooi wil graag met Lees verder > mijn zoon wil niet meer naar zijn vader
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.