Menu

Het is bijna zover! Kom jij ook op 21 maart naar onze borrel? Meld je nu aan!

7 reacties
Nieuwe Stap is jarig

Wij zijn jarig! Het is al weer 7 jaar geleden dat Nieuwe Stap online ging. Destijds bedoeld als een platform om je te helpen na je scheiding de draad weer op te pakken. Inmiddels uitgegroeid tot hét online magazine over scheiden en gescheiden zijn, met ruim 800.000 lezers en bijna 2.000.000 pageviews per jaar. Op het gratis forum, met ruim 1.000 leden, zijn dagelijks mensen met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen en elkaar een hart onder de riem te steken.

Trots en dankbaar

Wij zijn er supertrots op dat Nieuwe Stap zoveel mensen weet te bereiken en op een positieve manier een steuntje in de rug weet te geven bij hun scheiding. Wij zijn heel dankbaar voor de inbreng van onze tientallen deskundige partners, die heldere informatie geven. En ook zijn we heel dankbaar voor de openhartige blogs van de bloggers die hun eigen ervaringen delen. Uit alle reacties blijkt dat deze verhalen heel veel herkenning en steun geven.

Reden voor een feestje

Reden dus voor een feestje! Dit verjaardagsfeestje gaan wij vieren samen met onze partners, bloggers, leden van het forum en lezers. Wil jij daar ook bij zijn? Lijkt het jou ook leuk om met ons te proosten en bloggers, partners én elkaar te ontmoeten? Stuur ons dan nu een mail. Volgende week krijg je van ons een mail met de lokatie.

Wanneer is het:

Donderdagavond 21 maart vanaf 20.00 uur

Waar is het:

In (de omgeving van) Utrecht op een plek die goed met openbaar vervoer te bereiken is

 

We hopen je te ontmoeten!

Elske en Annelies

 

REACTIES

F. Roux - 17 jan 2019

Leuk! Ik kom graag!

Papa - 19 jan 2019

Ik wil best komen maar dan wordt ik gelyncht door alle gescheiden vrouwen die hun kinderen elke dag bij zich hebben en zich maar moeilijk kunnen voorstellen hoe het is om 180 dagen per jaar hun kroost te moeten missen ....

Profielfoto van

famke - 14 feb 2019

Jammer dat het niet echt in de buurt is(Friesland)

Charisma - 7 mrt 2019

Leuk,jammer dat het zo ver weg is. Zijn er meer mensen uit Friesland die er naartoe willen?

  Profielfoto van Nieuwe Stap

  Nieuwe Stap - 15 mrt 2019

  Voor zover bekend helaas geen andere aanmeldingen vanuit Friesland...

Lk - 14 mrt 2019

Gefeliciteerd. Helaas op een doordeweekse avond. Utrecht is toch al snel een uur tot anderhalf uur reizen met OV. Mijn wekker gaat de volgende dag weer om 6.30 u...

  Profielfoto van Nieuwe Stap

  Nieuwe Stap - 15 mrt 2019

  Jammer joh, maar heel begrijpelijk.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven − 2 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.