Menu

Wil jij anderen helpen door te bloggen over jouw scheiding?

2 reacties
bloggers gezocht

Misschien heb jij zelf al regelmatig een blog van onze bloggers gelezen en daar iets van herkenning en troost uit gehaald.

Het is heel waardevol dat mensen hun ervaringen zo openhartig en vaak pijnlijk herkenbaar met ons willen delen. Dat blijkt wel uit de grote aantallen lezers en de reacties die op de persoonlijke blogs komen. Het doet kennelijk goed om je eigen zorgen, verdriet en nieuwe stappen te herkennen in de verhalen van anderen.

Van de bloggers zelf horen wij trouwens dat het ook fijn is om je eigen verhaal eens ‘op papier’ te zetten. Het kan je helpen in de verwerking van je scheiding en alles wat er omheen speelt.

We willen dan ook graag nieuwe bloggers de ruimte te geven in ons Online Magazine. Ben jij bereid om jouw ervaringen rondom je scheiding – anoniem – te delen met anderen? Ben jij, vanuit jouw ervaring, in staat om anderen net een zetje in de rug te geven? Én kan je schrijven? Stuur dan een proefblog van circa 350 woorden naar info@nieuwestap.nl Wij nemen snel contact met je op.

Bij twijfel gewoon doen 😉

REACTIES

Bernadette Keijzer - 2 feb 2019

Voordat ik een hele blog ga schrijven, heb ik een vraag. Ik ben mediator, zelf niet gescheiden, en kind van gescheiden ouders. Ik zou graag willen bloggen voor jullie. Kom ik in aanmerking?

    Profielfoto van Nieuwe Stap

    Nieuwe Stap - 2 feb 2019

    Beste Bernadette, leuk dat je reageert! Mail ons even je telefoonnummer, dan bellen we je van de week.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× zeven = 42

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.