Menu

Meike is weer aan de date

First Date

First DateEnkele weken geleden heb ik qua leeftijd een mijlpaal behaald. Reden voor een feestje met mijn beste en allen getrouwde vriendinnen. Het was een heel erg leuke middag. Onvermijdelijk kwam het onderwerp op een gegeven moment op mijn liefdesleven. Mijn vriendinnen (mijn vriendinnen, ik dus niet) zijn van mening dat ik nu lang genoeg alleen ben geweest en dat bij de mijlpaal ook een nieuwe man hoort. We hebben vreselijk veel plezier over dit onderwerp en al mijn vriendinnen zijn het er over eens dat het tijd is dat ik de avonturen ga beleven die zij niet meer zullen beleven wegens huwelijk. Iedereen is het er over eens dat wat oefening in dating nooit kwaad kan en je hoeft natuurlijk niet meteen te trouwen!

En als we wat wijn hebben gedronken is een account bij een datingsite snel aangemaakt. We maken ook alvast een whatsappgroep aan waar iedereen in zit zodat ik niet alle verhalen 6 keer moet opschrijven.

Tactieken worden besproken: nooit vermelden dat er kinderen zijn (tip van Dr. Phil), altijd iemand laten weten met wie je uitgaat, wanneer en waarheen, tijdens een date doen alsof je een vriendin op de hoogte stelt van waar je bent zodat de ander denkt dat je niet alleen bent, nooit je telefoonnummer, adres en mailadres geven….en er zijn ook twee vriendinnen die lachend voorstellen dat ze mee willen en twee tafeltjes achter mijn date en ik zullen gaan zitten.

En dan maar wachten. Val ik nog in de smaak? Ik denk dat het zo`n vaart niet zal lopen.

Het bekijken van profielen is een avontuur op zich. Er zijn echt mannen die denken dat een volwassen vrouw graag wil worden aangesproken met het woord “meid” (maar er zijn natuurlijk ook volwassen vrouwen die Hello Kitty-pyama`s dragen…).

Vrij snel ben ik toegevoegd aan iemands favorieten (de vergelijking met Marktplaats dringt zich op) en ik krijg ook aanbiedingen om, netjes gezegd, te blijven overnachten.

Maar binnen 24 uur heb ik beet. Date is snel gepland en de appgroep raakt zowat overbelast door alle commentaren..wat een voorpret!

Redelijk ontspannen ga ik naar de date. Hij is op zich wel aardig maar een kletskous en ik krijg er maar moeilijk een woord tussen. Ik begrijp best dat hij misschien zenuwachtig is geweest en dat een tweede date er heel anders uit kan zien….

Maar toch denk ik dat ik het hierbij laat bij deze kandidaat….

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 9 = eenentachtig
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.