Menu

Bloggende stiefouders gezocht!

stiefouders

Wij merken dat de blogs van onze ervaringsdeskundige bloggers ontzettend veel worden gelezen. Het doet kennelijk goed om te lezen hoe anderen met hun echtscheiding ‘dealen’. Soms zijn de verhalen heftiger dan jouw ervaring, ‘het kan altijd erger’, en soms lijkt het bij anderen simpeler dan bij jou. Maar herkenning is er altijd en ieder verhaal biedt je wel een handvat.

Nu willen wij ook mensen die met stiefkinderen, of mooier geformuleerd, bonuskinderen, te maken hebben die herkenning en handvaten bieden. Dus zijn wij op zoek naar mensen die willen bloggen over hun samengestelde gezin en/of stiefouderschap. Voor welke uitdagingen kom je te staan en (vooral) op welke wijze ga jij daar mee om? Wat brengt het jou en je kinderen? En welke rol speelt je ex in je nieuwe/samengestelde gezin?

Ben jij bonusvader of -moeder en wil jij over jouw ervaringen schrijven, op zo’n manier dat anderen er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met een proefblog van zo’n 350 woorden naar info@nieuwestap.nl Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je zal merken dat het prettig is om je verhaal ‘op papier’ te zetten.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 + = negen
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.