Menu

Die andere vrouw, blog van Christine

4 reacties
de andere vrouw

Mijn ex heeft 3 jaar lang heimelijke gevoelens gehad voor een andere vrouw.

Toen ik nog dacht dat alles goed was (voorzover je het dus goed kan noemen) gingen mijn ex en ik iedere week sporten. En wat me opviel was dat wij altijd ruzie hadden als wij op de fiets naar de sportschool gingen. Ik heb daar nooit iets achter gezocht. Waarom zou ik!! Ik vond dat ik geen reden had, alles was immers toch goed.

Toen het hoge woord eruit was 3 jaar later, zei hij dat hij verliefd was op iemand anders. Hij heeft eerlijk mijn vragen beantwoord en éen vraag was, WIE is die andere vrouw? En je raadt het al, de sportinstructrice van de sportschool. Dubbel verraad. Zij wilde dat mijn ex het niet zou zeggen. 3 jaar lang ben ik voorgelogen door 2 mensen, ook zij was mijn sportinstructrice. 3 jaar lang zijn wij, ben ik naar de sportschool geweest, soms 2 x keer per week. Nu begrijp ik de ruzie, het was zijn angst. Dat ik het zou merken, zou zien. Nou, ze hebben alle twee heel goed hun best gedaan, en het verborgen weten te houden.

Er gaat van alles door je heen; emoties, woede, heel veel woede. En vooral  bedrog, dat voelde ik tot in mijn bot. Het was niet te dragen.

Ik voelde me machteloos,  radeloos, verraden ook door haar, ik wilde bijna mijn dochter naar haar toesturen om haren te knippen (zij is namelijk kapster). O mijn god. Wat een drama.

Ik heb met haar gekletst ik vond haar aardig. Ben zelfs met haar naar het theater geweest met andere vrouwen, en wat ook nog heel apart is. Haar moeder heeft zorg van de thuiszorg waar ik werkzaam ben. Dus ik kwam bij haar moeder over de vloer, terwijl zij en mijn ex vreemd gingen.

Na de onthulling ben ik in alle woede naar haar toegegaan, ik was in alle staten.

Ik heb denk ik 10 minuten voor de deur gestaan, ik wist dat ze thuis was, ze durfde de deur niet open te doen. Ik heb net zolang daar gestaan tot dat ze opendeed.

Er ging van alles door me heen, vooral woede en verraad. Ik was woest, en vroeg waar ze in hemelsnaam mee bezig was om een heel gezin kapot te maken. Ik heb nog wel meer dingen geroepen maar die zal ik wel voor mezelf houden.

En wat deed ze, ze wees de vinger naar mijn ex. Zij nam geen verantwoordelijkheid.

Toen ik eenmaal thuis was, ging de telefoon. Dat was mijn ex. Hij was boos op mij, waarom ik naar haar toe was gegaan. Ik moest normaal doen. Zij heeft dus meteen naar mijn ex gebeld.

Toen ik dat hoorde: ik was in een nachtmerrie beland, in een hele slechte film,. Ik wist niet hoe ik het had. Hij, degene die vreemd was gegaan, geen verantwoordelijk nam voor zijn vrouw, gezin.

Hij die zijn hersenen niet heeft gebruikt maar zijn lul. Zegt tegen mij dat ik normaal moet doen.

Dit is echt de omgekeerde wereld. Hij kwam voor haar op!

Het moet toch niet gekker worden.

Christine is moeder van 3 kinderen van 22 jaar, 20 jaar en 18 jaar waarvan één uit huis woont. Ze is 53 jaar en nu anderhalf jaar alleen. Ze is nog steeds met het helingsproces bezig, samen met een paranormale therapeut, het gaat goed. Je hoeft het niet alleen te doen, maar je moet het wel zelf doen.

REACTIES

I. - 3 feb 2017

Ooooo, wat herkenbaar! Nooit iets aan de hand, nooit problemen. Hier was meneer verliefd op een juf van onze jongste. Hij was ook boos en verontwaardigd dat ik haar (in eerste instantie echt) vriendelijk vroeg afstand te houden en mijn gezin te respecteren. In no-time was hij vertrokken. Inmiddels 1 jaar verder.

Maarten Gelens - 3 feb 2017

Voor mij ook herkenbaar, en het zijn dus niet alleen mannen die bedriegen ;-) De pijn van het bedrog gaat over, en uiteindelijk krijg je een tweede kans, een kans om weer te genieten van een mooie oprechte liefde. Geloof erin, en je zult zien, het komt goed!

Profielfoto van christien

christien - 14 mrt 2017

dank je wel maarten voor je bemoedigde woorden.

Roanne - 15 jul 2021

Dat hoop ik toch zeker, hier hetzelfde. Vier jaar lang bedrogen met als resultaat een kind. Ex kwam dusdanig in de problemen dat hij het (bijna) niet meer zag zitten. Ergens zit dus toch een geweten. Het is bijna niet te dragen. Naar haar stap ik niet, dat is zijn rommel. Het hoort niet bij mij. Een bloedband is geschapen met mijn kinderen, hij heeft ze pijn gedaan en dat is onverdraaglijk. Zij gaan (nu) niet samen verder maar hij zal de gemakkelijke weg kiezen, zij wacht al 4 jaar. Na een tijdje zal ik meer afstand hebben. Ik hoop op een oprechte liefde! Lijkt me geweldig, nu blijven staan in deze verschrikkelijk onwerkelijke tijd. Zo'n slecht film.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− twee = 6




Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.