Menu

Is jouw ex een zuigtabletje? Bezorgt jouw ex je stress?

2 reacties
bezorgt jouw ex je stress

Bezorgt jouw ex je stress?
Communiceert jouw ex niet goed?
Is jouw ex geen goede ouder?
Maakt jouw ex jou het leven zuur?

Kijk mijn vlog en ik vertel je wat je hieraan kunt doen.

Vind je het lastig om de omgang en de communicatie met je ex te verbeteren?
Waarom nog langer alleen als die ballen in de lucht houden?
Je wilt toch ook de 2e helft van je leven inrichten zoals jij dat wilt?

Rust, normale communicatie en gelukkige kinderen zodat jij ook weer kunt genieten.

Schakel een expert in voor een bewezen methode die wel werkt.
Bel me op 06 – 53.41.41.66 voor een gratis orienterend gesprek.
Yvonne

REACTIES

nikkie - 25 feb 2019

Het zal vast wel niet zo bedoeld zijn maar ik moest bij deze video gelijk denken aan maandverbandreclame, met het juiste maandverband ga je huppelend door het leven in de maandelijkse periode....... Yeah right. Als een bruistabletje.......Klagen hoeft niet persee te betekenen dat je er niet vrolijk van word of in een negatieve spiraal terecht komt. Klagen heeft ook een functie ,om stoom af te blazen EN heel belangrijk: gehoord te worden als er maar besef is dat die klaagmomenten er mogen en kunnen zijn om daarna vol goede moed,er weer tegen aan te kunnen want een scheiding is gewoon rete zwaar. Het is de juiste balans vinden in mogen klagen, je eigen weg zien te vinden los van die ander EN je kinderen begeleiden in hun eigen weg hierin. Dat iedereen ( man of vrouw) deze periode als bruistabletje zonder klagen door zou moeten kunnen komen vind ik geen recht doen aan de mens als individu net als de reclame met die huppelende,vrolijke ongestelde dames. Sorry heren, ik weet even geen mannelijke vergelijking.

Jesse - 28 feb 2019

Zo is dat Nikkie, goed gezien. Dit korte clipje is inderdaad gericht aan ons allemaal, want wij allemaal, alle mensen die altijd alleen maar niets anders kunnen en nooit iets anders willen doen dan klagen over alle anderen behalve onszelf (want dat doen wij allemaal niet), deze vrouw spreekt ons allemaal aan, want zij heeft zo velen van ons allemaal gesproken dat zij van ons allemaal met de kracht van extrapolatie onomstotelijk en met wiskundige precisie van ons allemaal wetenschappelijk heeft vast mogen stellen wij allemaal niet die Neerlandsche nuchterheid die wij allemaal kennen en wij allemaal bezitten (vandaar / vanwaar het clichématige?) het besef dat het generaliseren wat in dit clipje gebeurt getuigt van het feit dat wij allemaal deze vrouw zo snel mogelijk moeten bellen omdat wij allemaal haar nodig hebben om ons allemaal te helpen met het gegeven dat wij allemaal onze ex een zuigtabletje vinden en wij allemaal hem / haar als zodanig bekroond hebben en wij allemaal dat laten blijken en wij dus allemaal dat bekennen maar wij allemaal dat niet benoemen en wij allemaal dat niet erkennen en wij allemaal dat dus blijven herkauwen en wij allemaal.....? Zou de beste mevrouw (met vast allemaal de beste bedoelingen) dat wel allemaal kunnen behappen allemaal, als wij allemaal haar gaan bellen..? We volgen allemaal wat wij allemaal hierboven getikt hebben, nietwaar wij allemaal? Ons kent Ons per slot van (de rekening van) onze ex, toch? Met groet, Zuig & Bruis

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier + = 13
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.