Menu

Onzeker tegenover ex van nieuwe vriend, blog van Meike

2 reacties
onzeker

Nieuwe Vriend en zijn ex, de moeder van zijn kind, werken bij hetzelfde bedrijf. Hier hebben ze elkaar ook leren kennen, zijn er verliefd geworden en zijn er uit elkaar gegaan. Toen ze wat met elkaar kregen werkten ze in hetzelfde gebouw. Dit is echter al jaren niet meer het geval.

Nu gaat er personeel van het ene gebouw verhuizen naar een ander gebouw. Het gebouw waar Nieuwe Vriend werkt.

En ja, zijn ex behoort ook tot dat verhuizende personeel.

Had ik al geschreven dat het niet alleen om hetzelfde gebouw gaat maar ook dezelfde verdieping. Pardon, ik bedoel natuurlijk DEZELFDE RUIMTE.

Hij appt me dus doodleuk dat zijn ex nu op 20 meter afstand van hem werkt.

Onzeker weet ik er een volwassen ‘gezellig’ uit te typen.

Hij zegt zelf dat ze iets totaal anders doet dan hij en dat hij dus weinig last van haar zal hebben. Dat hij eigenlijk nooit last heeft van exen. Hij heeft ook een ex die 50 meter bij hem vandaan woont. Met 3 tranen-in-de-ogen-van-het-lachen smiley’s.

Ja grappig. Blij dat hij de humor hiervan in ziet.

Maar met die ex die op 50 meter afstand woont heeft hij geen kind, haar ziet hij niet elke dag, hoort haar stem niet 8 uur per dag en ziet haar niet telkens als hij even van zijn beeldscherm opkijkt.

Ik heb het gevoel dat hij echt van zijn ex heeft gehouden (dat vind ik heel mooi) en misschien vertrouw ik zijn hart wel niet genoeg. Ben ik er onzeker over of hij niet opnieuw voor haar zal vallen ook al heeft zij intussen een andere relatie. Hoe gek hij ook mag zijn op mij…..tegen een gedeeld verleden met een kind kan ik niet op. En als het gevoel eenmaal weer in je hart zit kan dat soms heel moeilijk weggaan.

Dus tijd voor mij om rustig aan te doen en nu eens echt te gaan vertrouwen op wat ik heb. Groot zijn. Sterk. Nu komt het er op aan.

Ik ben niet zijn ex en ik was ook zeker niet van plan om dat te gaan worden.

Ik woon immers op 9 kilometer afstand en ik werk ook niet bij het hetzelfde bedrijf.

Mijn sterren staan goed.

REACTIES

Nina - 17 mrt 2016

Hoi Meike, wat schrijf je leuk! Ik zit momenteel in een niet zo'n leuke fase; na 6 jaren van vallen en opstaan is het niet gelukt een samengesteld gezin te worden. Het valt me erg zwaar. 7 jaar geleden ben ik gescheiden van de vader van m'n kind (nu 6 jaar) na een relatie van 9 jaar. Als je goed rekent trek je de conclusie dat ik mijn zwangerschap - nee, geen foutje - moet zijn gescheiden. Dat klopt. Was niet zo heel erg leuk en goed getimed van ex, maar ja, hij hield ineens niet meer van mij en wilde niet met ons verder. Dan blijft er weinig over dan uit elkaar moeten gaan op een zeer ongewenst moment. Maar goed, dat is geweest en nu is nu. Al 4x eerder heb ik mij door mijn laatste relatie zo gevoeld als nu, in zak en as. Wat is dit toch een ***tijd. Ik mis hem ontzettend maar tegelijkertijd voel ik de schuldgevoelens naar m'n kind toe verminderen, wat weer erg fijn is. Al surfend kwam ik op deze site terecht en heb zonet al je blogjes gelezen, heerlijk zeg! Ik hoop dat je volgende gauw komt!

    Meike - 6 apr 2016

    Hoi Nina, dankjewel voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je er plezier aan hebt. Ik wens je heel veel sterkte en plezier voor de toekomst.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ drie = 5
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.