Menu

Scheiden en dan? Je scheiding Stap voor Stap met een online coach

1 reactie
scheiden en dan? Je echtscheiding in stappen

Scheiden en dan? Je scheiding Stap voor Stap overzien met het Nieuwe Stap coachingstraject.

Het is definitief: jij en je partner gaan uit elkaar. Je gaat scheiden en dan? Er komt een hoop op je af…. Waar moet je beginnen? Je kan natuurlijk terecht bij je vrienden of vriendinnen. Maar niet altijd.

Hoe voorkom je dat je een ingewikkelde scheiding krijgt?

Tijdens het Nieuwe Stap coachings traject begeleiden we je bij de stappen die je moet zetten. We kijken mee naar wat er moet gebeuren in jouw specifieke situatie en in welke volgorde. Waar loop je tegenaan, welke emoties spelen een rol? Hoe kun je het beste reageren op je ex-to be? Hoe begeleid je je kinderen zo goed mogelijk?

Door op tijd met ons te sparren kan je voorkomen dat de communicatie met je toekomstige ex zo erg verslechtert dat je in een vechtscheiding belandt. 

Door middel van (online) persoonlijke coachings gesprekken doorlopen we gezamenlijk jouw echtscheiding.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om op elk moment van de dag vragen te stellen via de mail.

Ál je vragen kunnen aan bod komen. We zijn er echt om jou persoonlijk door het traject heen te helpen.

Dus even voor de duidelijkheid: dit traject is bedoeld voor 1 persoon en loopt náást het traject bij advocaat of mediator. Wij gaan zeker niet op de stoel van de onafhankelijke mediator of advocaat zitten, maar we begeleiden je juist persoonlijk vóór of tijdens dit traject.

We kennen heel veel professionals en kunnen je, indien gewenst, doorverwijzen naar de juiste partijen.

Wat is het verschil tussen een advocaat/mediator en een scheidingscoach?

Een mediator en een advocaat/mediator hebben een onpartijdige rol en kunnen jou dus niet adviseren of naast je gaan staan. Om het scheidingsproces te kunnen begeleiden is het van belang dat zij het vertrouwen van beide partijen houden en moeten zij dus deze onafhankelijkheid bewaren. Bovendien zijn deze professionals te kostbaar om met praktische vragen te bestoken.

De coaches zijn er puur voor jou. Maar wij houden jou, als dat voor jou nodig is om verder te komen in het proces, soms ook een kritische spiegel voor. En wij zullen ook altijd het belang van de-escalatie en het belang van het kind in het oog houden.

Wat houdt het in?

We plannen 4 (online) gesprekken van een uur om stap voor stap je scheiding te bespreken. 

Naast deze gesprekken kun je op ieder moment van de dag vragen stellen via de mail.

De kosten van het Stap voor Stap, Nieuwe Stap coachingstraject zijn € 299, incl btw.

Je ontvangt bij aanmelding een GRATIS E-Book met een checklist Scheiden. Dan heb je alvast alles op een rij staan. Heb jij interesse of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij helpen je gedurende het traject en we zorgen ervoor dat je een positieve scheiding hebt! Dat zal je kinderen ook enorm helpen.

Nieuwe Stap Scheidingscoach

Meer informatie of meteen met een coach aan de slag? 

REACTIES

Profielfoto van Cindy

Cindy - 24 mei 2020

Hallo, Ik dacht dat ik er zonder hulp door zou komen. Maar ik raak nu wat van mijn pad. Ik praat met vrienden, maar dat zijn geen “scheidingsdeskundigen”. Ik zou graag meer informatie over deze hulp en wat de inhoud van dit soort gesprekken zouden kunnen zijn. Gr. Cindy

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× acht = 16
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.