Menu

Tinder werkt! Blog van Patrick

2 reacties
tinder

“Gevonden!”

Ineens was ze daar. Als een duveltje uit een doosje. Totaal onverwacht maar enorm gewild.

We vonden elkaar op Tinder

We vonden elkaar op Tinder. Totaal niet in elkaars zoekgebied. Een pure toevalligheid bracht ons samen. We matchten. Dat was snel duidelijk. Hadden veel overeenkomsten en interesses, en het bleek dat we bij hetzelfde koor zingen. Na een tijdje met elkaar gekletst ’t hebben kwamen we erachter dat we helemaal niet bij elkaar in de buurt wonen. Zij uit Den Haag, ik uit Helmond.

Mijn verstand twijfelde enigszins. Sputterde een beetje. Altijd heb ik gepretendeerd dat afstand niet goed werkt voor me. Dat ik van spontane koffietjes hou, dat ik niet met mijn ervaringen in de week wil wachten tot een weekend, maar mijn gevoel vertelde me zoveel anders. Ik wilde haar ontmoeten!

Ontmoeting?

Dat weekend erop had ik in Amsterdam in het prachtige Paradiso een optreden met mijn koor, en nodigde haar uit om te komen kijken. Helaas had ze al afspraken staan, en was mijn verwachting dat ik haar dan niet snel zou zien. Mijn gevoel voelde een teleurstelling. Ik had haar enorm graag ontmoet.
Het optreden was intens genieten. Samen met tweehonderd andere leden uit het gehele land gingen we een geweldig optreden verzorgen.

Vlak voordat ik het podium opstapte ontving ik een WhatsApp berichtje. Van haar. Of ik haar zag staan bij de bar. Mijn hart maakte een sprongetje. Ze was er? Ze was er! Omdat we vlak daarna zouden optreden zette ik mijn telefoon uit zodat ik me kom concentreren en genieten van het optreden in de uniekste poptempel van Nederland.

Een daverend applaus klonk. Mijn hele lichaam zat vol adrenaline en druppelsgewijs liepen we het podium af. En ze was er. Maar waar was ze? Ik bewoog me door een menigte publiek richting de uitgang van de zaal en draaide mijn hoofd naar links. We keken elkaar recht in het gezicht aan. Zij was het! Ongetwijfeld! Ze was nog mooier dan ik me had voorgesteld!

Ik vroeg haar om een wijntje met me te doen en elkaar te ontmoeten. Ons gesprek ging soepel en ik kon me niet bedwingen te denken dat ik haar enorm graag zou willen zoenen. Prachtig vond en vind ik haar. Doordat ik vlak daarna weer met het openbaar vervoer weer naar huis moest, moesten we ons enorm fijne gesprek helaas vroegtijdig staken, en liepen we samen richting het station waar ook haar auto stond geparkeerd.

Chemie!

Ze gaf me kriebels. Er was chemie. Een vonk sprong over. Iets wat ik na redelijk wat dates niet op deze wijze had gevoeld. We namen afscheid en gaf haar drie nette zoenen op haar wang. De gehele terugweg moest ik aan haar denken. Wat een ontmoeting! Ze raakte me enorm met haar persoonlijkheid en uiterlijk. Flabbergasted had ze me achtergelaten en nu wilde ik meer. Ik wilde haar weer zien. En snel ook!

Gelukkig was het gevoel geheel wederzijds en is ze drie dagen later naar me toegekomen. Die eerste zoen werd toen een feit.

Nu, bijna drie maanden later kan ik niet anders zeggen dat we beide het gevoel hebben relatiestappen over te slaan. We zijn recht in elkaars hart terecht gekomen, en willen niets liever dan bij elkaar zijn. De vonk is inmiddels ontstoken tot een wild laaiend vuur, en is het alleen maar enorm genieten met haar. Enorm genieten. Van iedere seconde dat ik bij haar ben. Ik wil niet dat dit gevoel ooit gaat stoppen.

En die afstand? Ik sta er open in. Het brengt ons juist ook dichter bij elkaar. Maken bewust tijd voor elkaar vrij. Ik de meisjes doordeweeks, en in het weekend volledig de aandacht voor haar.

Het kan dus. Die speld vinden. Ik heb hem gevonden! ❤️

Patrick is 42 jaar oud en is anderhalf jaar geleden gescheiden. Hij heeft 2 prachtige dochters van 4 en 6 die hij in zijn blogs “de blondines” noemt. Zijn ex-partner noemt hij, met respect, mevrouw.

REACTIES

Amsterdam - Brabant - 24 mrt 2017

Mooi nieuws ! Er is dus nog liefde mogelijk na een scheiding ? Hebben je kinderen je nieuwe vriendin al ontmoet of hou je dat nog bewust even tegen ? Je kinderen zijn nog erg jong dus wellicht zal er nog weinig weerstand zijn tegen een eventuele nieuwe vriendin , vermoed ik. In ieder geval fijn om te lezen dat je zo positief bent !!!! Geniet ervan

Janneke - 24 mrt 2017

Waaaaaaaauw Patrick, wat een prachtig bericht!! Wat een prachtig verhaal en wat een prachtige vrouw... ik zag haar al op je facebook! Het is je zoooo gegund!!! Heeeeel veel geluk samen!! ❤

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


negen × = 36
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.