Menu

Cursus haren vlechten voor alleenstaande vaders

1 reactie
vlechten voor alleenstaande vaders

Trots op onze blogger Patrick!
Grote haarvlecht-workshop in NEMO op zondag 20 november!

In Nederland zijn er momenteel ruim 450.000 eenoudergezinnen en het aantal alleenstaande vaders blijft toenemen (CBS). Dit betekent dat er veel vaders zijn die alleen voor hun dochters zorgen en dus ook het haar van de meiden moeten doen zodat zij netjes en trendy op school verschijnen.

Patrick van Hoof, oprichter van Superparent en vader van twee dochters, merkte dat dat voor veel vaders een lastige opgave is. Hij besloot hier iets aan te doen en begon kleinschalig met het geven van workshops haarvlechten voor vaders. Een uniek concept waar veel vraag naar is.

Team Kappers vindt dit zo’n mooi initiatief dat zij hebben besloten om samen met Superparent haarvlecht-workshops aan te bieden in hun salons verspreid door heel Nederland. In de week van de lancering gaat een deel van de opbrengst van deze workshops naar Stichting Het Vergeten Kind.

Deze stichting zet zich in voor kinderen die noodgedwongen leven in opvanglocaties en geen stabiele en veilige thuisomgeving hebben. Op 20 november vindt in NEMO Science Museum in Amsterdam de kick-off plaats met een grote haarvlecht-workshop voor alleenstaande vaders en hun dochters door Team Kappers.
De workshop is gratis en biedt een geheel verzorgd dagje uit. Na de workshop mag iedereen kosteloos het museum bezoeken, waar kinderen op speelse wijze kennis kunnen maken met een wereld vol wetenschap en technologie.

Gegevens over de workshop:

Datum en tijd:
Zondag 20 november 13.00 uur
Aansluitend mogelijkheid tot bezoek NEMO tot 17.30 uur
NEMO Science Museum, Oosterdok 2 Amsterdam (op loopafstand van Amsterdam CS)

Deelname is gratis (incl. lunch), er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Aanmelden via vadersvlechten@teamkappers.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en het aantal personen.

REACTIES

Frank Krowinkel - 14 jul 2017

Leuk initiatief voor vaders met dochters ! Zelf heb ik twee prachtige prinsesjes van dochtertjes. Geweldig leerzaam lijkt mij dus ik ga me opgegeven voor een cursus " vlechten voor vaders "

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 − = vijf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.