Menu

Dagboek van Iris, langs het sportveld

lijnen

lijnen

De sportwedstrijden van de kids op zaterdagochtend, zijn momenteel killing voor mij! Niet omdat ik mijn kinderen niet wil aanmoedigen, maar omdat ik samen met mijn ex en zijn nieuwe liefde langs de lijn moet staan. Het voelt zó ongemakkelijk, ik weet me er werkelijk geen raad mee…

Elke week stel ik mezelf weer de vraag… Ga ik naast ex-wederhelft en nieuwe liefde staan? Ga ik heel demonstratief bij de overige ouders staan? Of ga ik juist lekker helemaal alleen aan de andere kant van het veld staan? Wat ik ook doe, het voelt niet goed. Ik voel de blikken letterlijk in mijn rug prikken… ‘wat zielig voor Iris, staat ze daar helemaal alleen!’

De kinderen hebben er gelukkig totaal geen last van. Zij zwaaien net zo enthousiast naar mij als naar hun vader. Maar ik, ik bikkel me elke week weer door ruim een uur zenuwpezen. Het probleem ligt dan ook volledig bij mezelf. Er is verder niemand die er moeite mee heeft. Ik ben helaas de enige die zich zo opgelaten voelt…

Maar ik kan er echt niks aan doen! Het blijft voor mij een kwelling om mijn ex naast een andere vrouw te zien staan. Uit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat mijn gevoelens voor hem over zijn. Over, in de zin van ‘ik zou echt niet meer met hem samen willen zijn’. Maar wat voel ik me eenzaam als ik daar moederziel alleen op het groene gras sta!

Uit pure frustratie stort ik me daarom maar volledig op het spel. Naar de bal blijven kijken Jip, Voetbal is met je voeten, dus niet duwen en trekken! Stick aan de grond Tess. Niet miepen meisje, gewoon doorgaan… Doodmoe word ik van mezelf!

Gevolg is dan ook dat ik na afloop van de wedstrijden helemaal op ben. Best knap, geen stap verzetten en toch doodmoe zijn! Kan dan ook alleen maar zeggen…. Aanmoedigen van mijn kids, topsport is het!!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 − drie =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.