Menu

Meike date via een datingsite

datingsite

datingsiteIk ben dus via een datingsite aan de date. En nu heb ik al het gevoel dat ik er een boek over zou kunnen schrijven (in ieder geval een paar blogjes ;)))

Zo heb ik met iemand gemaild die maar bleef vinden dat ik niet open en ontspannen genoeg was in mijn mails. Na een uur vragen wat hij nou precies bedoelde bleek dat hij het vooral over seks had. Na een uurtje mailen ben ik dus niet open en spontaan genoeg om het meteen over seks te hebben! Enkeltje blacklist!

Ik kreeg ook een mail van iemand die aangaf dat hij “zin” had in mij. Nog voordat ik tijd had om te blacklisten mailde hij dat hij graag snel een antwoord wilde hebben. Hiervoor bestaan er toch ook andere sites? Blacklist!

Datingmateriaal via de datingsite?

Ook heb ik iemand gesproken die werkelijk vreselijk aardig is maar geen datingmateriaal waar ik naar op zoek ben. Op zich is hij heel leuk en heeft hij ook hele leuke interesses maar voel ik geen klik. Hij en ik zouden goede vrienden kunnen worden….Wat is hij aardig! Aardig genoeg om een keer af te spreken maar ik wil geen verkeerde verwachtingen wekken…

Een man die mij aan zijn favorieten toevoegde mailde mij in gebrekkig Nederlands ook dat hij uit Zuid-Afrika komt en nog maar een paar weken in Nederland is. Of hij mij dus snel zou kunnen ontmoeten want de tijd dringt. Maar hij mailde ook dat hij aan het einde van de zomer weer terug naar Nederland zal komen. Hmmm….zal hij mij dan ook vragen of ik zijn vliegticket terug naar Nederland kan betalen want hij heeft geen geld en hij wil me toch zo graag zien….? Laatst zag ik een item op tv over oplichting via dit soort sites en dit verhaal klinkt wel zoals ik het hoorde op tv. Misschien ben ik wel te slecht van vertrouwen maar toch maar niet…..

Laatst kreeg ik weer een flirt van iemand. Klinkt leuk. Hij is enthousiast maar loopt niet te hard van stapel… Dit gaat een lunchdate worden…

Meike blogt regelmatig bij ons over haar leven na de scheiding. Vandaag vertelt ze over haar ervaringen bij het daten via een datingsite 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 3 = vijf

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.