Menu

Schoolvakantie; summer is magic! Blog Patrick

schoolvakantie


schoolvakantieSchoolvakantie betekent voor mijn blondines. 6 weken lang spelen, leuke dingen ondernemen en genieten van even geen school. Ze zijn er aan toe merk ik. Allebei. Wat rust zal ze goed doen.

Schoolvakantie tijdens het eerste scheidingsjaar

In mijn tweede scheidingsjaar van mevrouw, heb ik me voorgenomen een andere vakantie te vieren dan vorig jaar en er een ander gevoel bij te hebben. Vorig jaar zag ik al een maand op tegen deze vakantie. Mevrouw en ik hebben in ons convenant opgenomen dat we tijdens de schoolvakantie om de beurt 3 weken de blondines mogen vermaken en verwennen. 3 weken je kindjes niet zien. 3 weken. Hoe moet ik toch zo lang zonder ze! Daar is een ouder niet voor gemaakt, om je kroost 3 hele weken niet te kunnen kussen en knuffelen!

Die weken heb ik mezelf ook enorm in de weg gezeten, liep tegen de muren omhoog van de stilte in huis, en probeerde vorm te geven aan een periode zonder hun gelach. En ik zeg je, dat valt vies tegen. Gelukkig hebben mevrouw en ik ons in deze periode vergevingsgezind opgesteld, en zijn er een aantal telefonische contacten geweest met mijn prachtige blondines.

… en tijdens het tweede jaar

Dit jaar ziet er heel anders uit. Weer heb ik de eerste 3 weken van de schoolvakantie de blondines niet bij me, maar ik ga me richten op vriendin, de brunettes, werk en sport. Vriendin neemt me al een heerlijk verrassingsweekendje mee weg, en denk ik dat deze 3 weken ook voorbij zullen vliegen.

Na deze 3 weken is het mijn beurt, en hebben we een leuk programma voor de boeg. Vriendin, brunettes, blondines en ik gaan lekker 12 daagjes genieten van een zonvakantie, heb ik nog een aantal tickets voor attractieparken, en ga ik ze platknuffelen omdat ik ze zo gemist heb. Ga ze vertroetelen, 1000 x vertellen hoeveel ik van ze hou, en mijn volledige aandacht aan hen geven. Kijk er nu al naar uit!

The summer is magic!

Patrick is 42 jaar oud en is anderhalf jaar geleden gescheiden. Hij heeft 2 prachtige dochters van 4 en 6 die hij in zijn blogs “de blondines” noemt. Zijn ex-partner noemt hij, met respect, mevrouw.

TAGS :

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 − acht =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.