Menu

Partner worden

Partner worden

NieuweStap.nl is hét online magazine over scheiden en gescheiden zijn. Op dit moment, september 2018, hebben wij 55.000 lezers en ruim 100.000 pageviews per maand. Een interessant platform dus als jij diensten aanbiedt aan mensen die overwegen om te gaan scheiden, middenin een echtscheiding zitten of gescheiden zijn.

Wij zijn altijd op zoek naar interessante partners die, met hun deskundigheid, een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan het magazine.

Wil jij jouw bedrijf profileren op NieuweStap.nl door, in blogs of vlogs, jouw know how te delen met onze lezers en ze goede tips te geven? Al je blogs en vlogs worden gedeeld op onze social media en in onze wekelijkse nieuwsbrief, waarmee het bereik van je blogs/vlogs nog verder wordt vergroot. Daarnaast wordt jouw bedrijf opgenomen in de banners, die op alle pagina’s verschijnen, met een link naar je eigen bedrijfspagina. Én krijg je een etalagepagina tot je beschikking om jezelf en/of je bedrijf te presenteren.

Is je belangstelling gewekt? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij nemen dan vrijblijvend contact met je op en vertellen je graag meer over het partnerschap!

Elske en Annelies
Oprichtsters Nieuwe Stap

Algemene Voorwaarden.

Vlog

Vreemdgaan is heel pijnlijk voor de bedrogen partner, voor jullie kinderen en jullie omgeving. Hoe kun je ondanks alle emoties toch verder als ouders? Kijk mijn vlog hierover. Wil je meer weten? Bel me op 06 – 53.41.41.66 voor een gratis gesprek. groetjes, Yvonne Life en scheidingscoach bij jezelfvoorelkaar.nl Vind je deze vlog waardevol? Doe Lees verder > vreemdgaan en scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.