Menu

Heb jij nog toekomstdromen na je scheiding?

1 reactie
vlog over scheiding

Scheiden en toekomstplannen? Je toekomst samen ligt in duigen. Hoe ga je ooit weer toekomst zien? Hoe maak je een plan B?

Stap voor stap leren hoe je dat doet? Dat kan thuis vanaf de bank als je kinderen slapen. Klik hier voor meer informatie

groetjes,

Yvonne
Life en scheidingscoach

 

REACTIES

Lk - 4 apr 2019

Ja! Ik kan nu lekker doen wat ik zelf leuk vind. Ik ga mijn rijbewijs halen. Niemand meer die me daarin ontmoedigt (Jij bent een gevaar op de weg. Ik zou echt niet naast je willen zitten als jij zou rijden. Dat soort uitspraken). Op vakantie waarheen ik wil. Naar locaties waar iets te doen is, in plaats van afgelegen plekken waar je alleen kunt fietsen of wandelen. Geen gesputter meer dat het te ver weg is, of te vermoeiend, of “ik ga echt niet vliegen, hoor” (Dat had hij al gedaan, dat wou hij niet meer. Een keer een verre vakantie? Toch zeker niet voor twee of drie weken!). Dat soort dingen. Me niet meer ‘schuldig’ hoeven voelen als ik dan met zangvriendinnen een weekend naar een evenement ga. (Hij kon toen best mee, maar dat wou hij niet. Maar dan achteraf wel verongelijkt doen.)

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


negen + = 18

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.