Menu

Heb jij nog toekomstdromen na je scheiding?

1 reactie
vlog over scheiding

Scheiden en toekomstplannen? Je toekomst samen ligt in duigen. Hoe ga je ooit weer toekomst zien? Hoe maak je een plan B?

Stap voor stap leren hoe je dat doet? Dat kan thuis vanaf de bank als je kinderen slapen. Klik hier voor meer informatie

groetjes,

Yvonne
Life en scheidingscoach

 

REACTIES

Lk - 4 apr 2019

Ja! Ik kan nu lekker doen wat ik zelf leuk vind. Ik ga mijn rijbewijs halen. Niemand meer die me daarin ontmoedigt (Jij bent een gevaar op de weg. Ik zou echt niet naast je willen zitten als jij zou rijden. Dat soort uitspraken). Op vakantie waarheen ik wil. Naar locaties waar iets te doen is, in plaats van afgelegen plekken waar je alleen kunt fietsen of wandelen. Geen gesputter meer dat het te ver weg is, of te vermoeiend, of “ik ga echt niet vliegen, hoor” (Dat had hij al gedaan, dat wou hij niet meer. Een keer een verre vakantie? Toch zeker niet voor twee of drie weken!). Dat soort dingen. Me niet meer ‘schuldig’ hoeven voelen als ik dan met zangvriendinnen een weekend naar een evenement ga. (Hij kon toen best mee, maar dat wou hij niet. Maar dan achteraf wel verongelijkt doen.)

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ negen = 15
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.