Menu

Trots! Patrick blogt

trots

trotsDe zomervakantie was heerlijk. Kort, bondig en samenvattend. De vakantie met brunettes en vriendin hebben een positieve omslag teweeg gebracht. De eerste keer gezamenlijk op vakantie was ook een test, om te bekijken of we als nieuwbakken fusiegezin het in een ongedwongen, relaxte omgeving ook goed met elkaar konden vinden, en hoe de samenstelling zich zou verhouden tot elkaar. En dat is meer dan goed gegaan. De brunettes bekommerden zich om en zorgden voor de blondines. Ik hield lange en begripvolle gesprekken met ze en samen hebben we genoten van al het moois wat we gedaan hebben. Onze band is zeker gegroeid, wat ook vriendin en mezelf nog meer ten goede is gekomen. Trots ben ik dat ik zie dat het steeds beter gaat.

Structuur

Inmiddels is er weer structuur en rust in het leventje van de blondines en mezelf gekomen. De blondines gaan inmiddels allebei naar school, de brunettes beginnen beide aan een nieuw schooljaar op de middelbare opleiding en vriendin en ik zijn allebei weer aan het werk. Zijn gangetje dus.

Omgang

Wat ook veranderd is, is de omgang met mevrouw. We zijn begripvoller geworden en flexibeler naar elkaar toe, wat ook zichtbaar invloed heeft op de blondines. Zij zitten lekker in hun vel, zijn gelukkig en vrolijk, en dat merk je.

Trots

Dit is wat ik wilde. Respect en begrip naar elkaar. Voor de kindjes. Omdat zij voorop staan. Overal en altijd. We beginnen het steeds beter door te krijgen, mevrouw en ik, en ernaar te handelen. Ondanks dat we niet meer bij elkaar zijn blijft mevrouw wel de moeder van mijn prachtige kindjes. Ook zullen we ons hele leven direct en indirect met elkaar verbonden blijven, dus kunnen we er maar beter voor zorgen dat we zo goed mogelijk met elkaar kunnen opschieten. En dat, beste lezers, dat lukt ons aardig. Wat me weer trots maakt dat we zover gekomen zijn.

Het gaat goed!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee × = 12
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.